Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, hogy szívatok néhány férfit? Szerintetek megérdemelték?
Huszonéves nő vagyok, és sok évig kerestem a társam aktívan. Nagyon sok embernek adtam esélyt, szinten mindenkinek, aki kedvesen, normálisan kezdeményezett. Viszont annyira elszaporodtak a nőgyűlölő, ostoba, visszautasítást nem tűrő, vádaskodó, folyamatosan kettős mércéző, általánosító férfiak, hogy egy idő után egyszerűen elszakadt nálam a cérna. Aki egyetlen hímsoviniszta megjegyzést tett, vagy bármiben kettős mércézett azért, mert nő vagyok, vagy bármi lenézést éreztem felőle, abba szánt szándékkal kitervelten rúgtam bele.
2 éve csinálom ezt, összesen 112 pasival tettem meg. Volt olyan, hogy egy barátnőm ismerőse megkeresett, és fizetni akart, hogy tegyem tönkre az agresszív, verekedős exbarátját is.
Mostanság kezdem érezni, hogy primitív ez az egész szokásom, és, hogy magam is mérgezem ezzel.
Leszögezem, hogy normális, tiszta lelkű férfiakat sosem bántottam, párom is van. Szóval mindegyik szolgáltatott valami okot rá.
jól van feküdj le barátom.
aki normális választ szeretne a kérdésére kapni, az nem ilyenkor ír ki, egy ilyen enyhén nem kicsit provokatív kérdést.
szóval úgy fikció az egész ahogy van.
Szerintem is kamu.
De ha nem mentsen meg az isten a hozzád hasonló ostoba, agresszív feminácitól!
Igazad van, kissé sajnálom én is az elpocsékolt időt. :D
Hát, ha leírnám mind a 112 sztorit, akkor szerintem a férfiak általam említett igen szűk rétegén kívül valószínűleg mindenki egyetértene, hogy igen pocsék fazonok voltak. De ez persze nem indokolja, hogy én bosszút álljak rajtuk, ezt tudom.
Ez az bébi rúgj RÚGJ RÚÚÚGJ.Te kis lotyó RÚÚÚGJ.Erősebben ribi RÚÚÚGJ.
Az ilyen kis mimóza lelkű megbántam pitsák még kielégíteni se tudnak rendesen.
De miért lennél emiatt primitív, Kérdező?
Ezt érdemli a férfiak 85%-a. Nehogy már ennek a sok exhibicionista szexmániás állatnak a véleménye okozzon neked bűntudatot. Ezekkel a fiúkkal bővíthetnéd a listát...
"Ezt érdemli a férfiak 85%-a."
És te a maradék "cicafiú" kategóriába tartozol?
Ha te vagy az a 20 éves kis nyikhaj. :D
hú de nagyot rúghattál pár szerencsétlen fszba :D
csak provokálni akarja azt akinek ez fájna.HA nem esett le bárkinek is.Az a helyzet hogy csak beképzeled ezt a dolgot,neked valami fáj,és csak játszod itt magad.Nagy átverő....szerencsétlen vagy mint ők.
különben is ha jó embert fogsz ki értelmeset,és ezt megjátszanád élőben a pasid meg a te beled is kirántja a porba, hajlított késsel,és kap érte kb 4 évet....azt probléma megoldva,ilyesmiket szívesen olvasok,ez viszont idő pazarlás volt...fail.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!