Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok: van akinek a képen látható alak bejönne jóval dundibban is?
A kép még tavasszal készült rólam, azóta bizony felszedtem 17 kilót.
Van, akinek dundin is tetszene ez az alak?
20/L
Durva. o.O
A kérdésben linkelt képen, a tavaszi alakod kb. pont jó. De a mostani sok... Szedd össze magad és térj vissza!:))
20/f
Szerintem még belefér. Így is elvinnélek. Bár ennél több az már tényleg sok lenne.
Én nem bánom, hogy ha kicsit meghíznak a csajok, mert megduzzad a mellük is, de azért ha hosszútávon jót akarsz magadnak elmész edzeni. és ledobsz vagy egy tizest.
a képen látható még jó, de a + 17 kiló az egészségednek sem tehet túl jót...
amúgy büszke lehetsz erre a képre, hogy megcsináltad -.-
A hízás ellenére egész jól tartod az alakod, de ha nem érzed magad jól a bőrödben, akkor jobb lenne ha sok mozgással próbálnál leadni belőle valamennyit.
A lényeg, hogy te elégedett legyél magaddal!
Én +17 kilóval is simán ellennék veled...
Szeretem a húsos nőket.
Nekem még éppen bejönne, de azért jó lenne tudni, mi történt veled és oda kellene figyelned, az egészséged érdekében, hogy ez a folyamat ne folytatódjon..
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!