Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért gyűlölöm a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért gyűlölöm a jó embereket, és azokat akik szeretnek?

Figyelt kérdés
2014. nov. 11. 22:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Pszichológus, és kutakodj a múltadban, vannak olyan mélyen gyökerező hatások, amikre lehet, hogy nem is emlékszel, vagy nem is gondolnád, hogy probléma.
2014. nov. 11. 23:16
 12/15 anonim ***** válasza:
Ismerek olyan embert, mint te. Nagyon frusztrált vagy :)
2014. nov. 11. 23:20
 13/15 anonim ***** válasza:
Az az igazság,hogy én is gyűlölöm az embereket... Sokat ártottak már nekem.... Pont ma láttam egy kínai kisgyereket,mondtam neki,hogy takarodjon haza,ez az én hazám,kiszaggatom a belét, stb,és élveztem szidni....
2014. nov. 11. 23:23
 14/15 anonim ***** válasza:

Akkor ti antiszociálisak vagytok.

Egyébként én nem gyűlölöm a jó és kedves embereket, de hihetetlenül ellenszenvesnek tartom őket. Nem szeretek a közelükben lenni.

Van is egy ismerősöm (lány), aki nagyon aranyos, kedves, segítőkész és tényleg, hihetetlenül önzetlen. Mégis számomra ellenszenves nagyon és nem szeretek vele nagyon beszélgetni. Idegesít egyszerűen. Főleg amikor hagyja, hogy mások keresztül tapossanak rajta.

6: Talán ennek köze lehet a valósághoz. Elgondolkodtatott. Magamnál jobban igazán senkit sem gyűlölök.

2014. nov. 11. 23:45
 15/15 gublug ***** válasza:

Tudati elhomályosulás. Ismerd fel h diszharmónikus az állapotod, és tegyél ellene.

Ha tini vagy, akkor ki fogod nőni.

Szociális problémáid vannak, belső önértékelési zavarok. Ki fogod nőni, el fog múlni.

2015. márc. 23. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!