Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony vs magas lányok? Mi számít alacsonynak?
Figyelt kérdés
2014. nov. 11. 21:01
11/22 anonim válasza:
160 és az alatt. De imádom ezt a magasságot lányoknál :-)
12/22 A kérdező kommentje:
Na ennek örülök:)
2014. nov. 11. 21:10
14/22 anonim válasza:
Én nem ez alapján válogatok, hogy mennyire magas egy nő, volt már magasabb barátnőm is.
15/22 anonim válasza:
én a 162 cm-emmel szerintem alacsonynak számitok a 175 cm magas barátnőim között... :D
16/22 anonim válasza:
Nekem is inkább az alacsonyabbak jönnek be, úgy 170 alatt, mivel én se vagyok egy égimeszelő a 175 centimmel. Viszont tetszett már nálam magasabb lány is. :)
Van egy gyerekkori barátom (lány), aki 193 centi, de nem volt soha problémája a pasikkal. Bár ő valahogy mindig vonzotta az extrém magas srácokat. Azóta el van jegyezve, a pasija CSAK 208 centi. :D
17/22 anonim válasza:
170 környéke az már jó. De lehet magasabb is a csaj. Ha túl alacsony az nekem nem igazán tetszik.
18/22 anonim válasza:
Ne aggódjatok lányok, igaz, hogy én magas vagyok, de nagyon is rajongok az apró, alacsony lánykért. Olyan édesek. Szeretem óvni az ilyen alkatú lányokat. Kérdésedre amúgy, 160 és az alatt már alacsony (számilag) nekem, de egyáltalán nem gáz, ahgy fentebb is írtam.
19/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kedves válaszokat!:)
2014. nov. 11. 21:35
20/22 anonim válasza:
én férfi létemre vagyok 163-165 cm között :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!