Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak számomra taszítóak a "csaj" és "pasi" szavak?
Figyelt kérdés
Számomra egy megborult értékrendszer közvetítenek ezek a kifejezések, ami nem foglal magába sem őszinteséget, sem tiszteletet, csak a másik kihasználását. A lány, fiú, nő, férfi szavakat sokkal jobban preferálom.2014. nov. 11. 15:57
11/20 A kérdező kommentje:
21 éves férfiú vagyok.
2014. nov. 11. 16:14
12/20 anonim válasza:
Számomra is, már gondolkodtam is rajta, hogy kiteszek egy ilyen kérdést. :D
13/20 anonim válasza:
Azzal van baj amit tesznek egyesek nem az amit mondanak. Váágood? :)
14/20 anonim válasza:
Nem csak neked..
Bár felöllem mindenki használhatja..ha neki így jó.. Én max annyit teszek h nem használom,nem akadok fenn!!
15/20 anonim válasza:
Én sem preferálom ezeket a megnevezéseket. Inkább srác, és lány/nő :)
17/20 anonim válasza:
" A lány, fiú, nő, férfi szavakat sokkal jobban preferálom."
A lány és a fiú szavakat gyerekre használjuk, a nő és a férfi jelzőkre pedig nem minden felnőtt szolgál rá, mert nem csak a nemi szerveken múlik a dolog.
18/20 anonim válasza:
Nem tartom elveszettnek, de még csak megborultnak sem az értékrendemet amiért használom ezeket a szavakat is. Elhiszem, hogy valakit zavar a nyelvünk folyamatos alakulása, de sosem fogom megérteni, miért kell a frusztrációját kérdés formájában rázúdítania a GyK látogatóira. Le lehet pontozni.
19/20 anonim válasza:
A pontozás tényleg elég furcsa lett..tuti ez a "lepontozó művész" pasi kérdése.lol.
20/20 A kérdező kommentje:
Szinte sosem szoktam másokat pontozni, így e kérdés esetében sem éltem ezzel a lehetőséggel.
2014. nov. 11. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!