Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valamit akar tőlem?

Figyelt kérdés
Van egy fiú haverom, részemről csak barát, ezt meg is mondtam neki. Lassan egy éve nem láttam, és most hazajön és szeretne velem találkozni. A kapcsolatot tartottuk, beszélgettünk és ennyi. Elhívott magához és megkérdezte, hogy mit szeretnék inni. Szerintem csak beszélgetni szeretne, de nem mindenkinek ez a véleménye. Ti mit gondoltok?

2014. nov. 11. 15:56
 1/1 anonim ***** válasza:
Ebből nem sok derül ki. Elköltözött? Miről beszélgettetek? Ha gondolod írhatsz priviben is, de biztosra csak úgy mehetsz, ha elmész hozzá :)
2014. nov. 12. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!