Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » INFJ, milyen szóval jellemeznéd?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

INFJ, milyen szóval jellemeznéd?

Figyelt kérdés

2014. nov. 11. 14:50
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Én ISFP vagyok, de nem tudom hogy mivel jellemezném a fent leírt csoportot. :)
2014. nov. 11. 15:04
 12/26 anonim ***** válasza:
8%

9:

Tudom mi ez, olyan mint a horoszkóp.

Egy újabb áltudományos marhaság amit ráerőltetnek a birkanépre.

Fogják magukat, és kiszórnak egy csomó tulajdonságot az asztalra majd egy kontroll csoporton megnézik ki melyiket veszi magára. Ez alapján megállapítják a "típusodat" és máris kész van a birka kategorizálás.

Are you a sheep too ? Be-eeeee-eeee.

2014. nov. 11. 15:05
 13/26 anonim ***** válasza:
10%
Ez pont olyan mint a horoszkóp.A horoszkópot is tudós ember készítette és tesztelte és működik.100emberből 99magára ismer a horoszkópban kivéve ha nem akar.
2014. nov. 11. 15:08
 14/26 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! Szép napot, szia. :)

2014. nov. 11. 15:10
 15/26 anonim ***** válasza:
12-vel értek egyet. Ez abszolút nem garancia semmire. Már csak azért se mert sok ember képtelen a rendes önismeretre.
2014. nov. 11. 15:14
 16/26 anonim ***** válasza:
53%

Áltudományos, hát persze.

Mert a társadalompszihológusok nyílván áltudósok akik egy áltudományt alkotnak.

Ennyi erővel a teológia is áltudmány mert nem létező baromságokat leíró könyveket, történeteket meg hiedelmeket tanulmányoz.

A kínai - eredeti - horoszkóp szintén megfigyelések alapján készült, a kínaiak megfigyelték hogy átlag 12 évenként hasonlóak az emberek (nem mind, csak a többség) és van benne valami, ha az ember komolyan megvizsgálja. De felesleges mert a BLIKK meg a többi hulladék lejáratta az egészet. (Hogy parancsra vagy pénzért azt nem tudom)

2014. nov. 11. 15:18
 17/26 anonim ***** válasza:
Főnyeremény! :) (mármint lányokra értem)
2014. nov. 11. 15:43
 18/26 anonim ***** válasza:
90%
én is INFJ vagyok:) 17F
2014. nov. 11. 15:55
 19/26 anonim ***** válasza:
90%
A gyakori közönségének nagy része nem elég értelmes ahhoz, hogy egy általa addig ismeretlen dolognak utánanézzen, és ne egyből fikázni kezdje, mellé büszkén hirdetve, hogy mennyire ostoba.
2014. nov. 11. 17:53
 20/26 anonim ***** válasza:
Annyira nem áltudomány mint a horoszkóp.Társadalom pszichológusok alkották és ugyanazon az alapokon nyugszik.Ha felolvasod 100embernek ugyanazt az egy tudományosan alkotott horoszkópot 100/99 magára ismer benne.Kísérletek igazolják.Ez a fajta csoportbeosztás is ugyanarra az alapokra épít mint a horoszkóp.Egyáltalán nem áltudomány a probléma hogy sokakat nem érdekel mi a tudományos válasz csak a tudományos=hiteles=biztos igaz vak hit vezeti őket.
2014. nov. 11. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!