Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik-e ilyen nő/csaj/lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik-e ilyen nő/csaj/lány egyáltalán vagy az én igényeim túl brutálisak?

Figyelt kérdés

Belsőre:

Személyiségtípus: INFJ/INFP

Fő tulajdonságok: békés, nyugodt, csendesebb, nem agresszív vagy olyan fajta aki megsértődik teljesen felesleges dolgokon. Érzelmi világa gazdag, melegszívű (de nem giccsesen az). És ami fontos még: megért engem és én is meg tudom őt érteni, mi ketten tul.képp egy saját külön világunkban élünk részben függetlenül a többiek világától. Gyakorlatilag a házunk egy kis "béke szigete" ahol minden könnyebb mint "kint" és harmónikusabb is. A szerelmi élet pedig olyan mint egy varázslatos, érzelemteli utazás, a testi része pedig olyan ahol a felek (jelen esetben "én és ő") lelkileg is összeforrnak közben és az egész olyan mint valami magasabb szintű dolog, nem pedig közönséges.

Külsőre pedig:

Magasság: 170-200 /szóval inkább magas mint túl alacsony/

Súly: 60-90 közt

Haj: Fekete, sötét barna, "közepes barna"

Szem: Sötét és olyan ami "csillog"

Alkat: arányos, némi "plusz" inkább legyen mint ne, ha "formás" az előny, de nem kötelező - viszont kizáró ok ha teljesen lapos. Széles derék/csípő, nagyobb fenék és mellek.

"Stílus" bár ez csak mellékes:

Vagy feszesebb farmer és valami kényelmesebb felső, sárga kabát mint ami a régi detektívenek van

Vagy zöld pufajka kabát, bő világosék pulcsi, átlagos nadrág vagy szoknya.

Természetesen nem kell mindennek 100%-ban stimmelnie - legfontosabb a belső, utána a külső a stílus meg elhanyagolható ott 1-2 kizáró tényező van (punk, swag(?), hipster, "menő", raj)

De van-e ilyen?

2014. nov. 10. 22:46
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%
Ez elég durva, szerintem adj lejjebb az igényeidből. Mindenesetre sok sikert.
2014. dec. 18. 23:46
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát én ez marha jó:D és mire kell neked?lefényképezni? egyébként hasonló vagyok, infp, csak törékenyebb meg alacsonyabb.

és sajnos nincs sárga kabátom. Mit akarsz a sárga vagy zöld kabáttal, kérlek mondd már el

amúgy brutálisak az igényeid. ha valaki ennyire érzékeny lélek, biztosan nem olyasvalakit keres, aki így akar párt magának, abban nincs semmi romantikus és szép :(

2015. jan. 16. 21:56
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, szegény, csak leírta, mi az ideálja. :) Mindenkinek van ilyen. :D Egyébként, te INFJ/INFP vagy? Én egy INFJ lány vagyok, 100%-ig álomvilágban élek, valami rózsaszín boldogságról álmodozom és számomra olyan pasi kellene, aki őszinte, minden problémát meg lehet vele beszélni és megérti az én alkotói szenvedélyemet, amihez néha egy kis magányra van szükségem. Nem azt mondom, hogy ajánlanám magam, csak megjegyzem, hogy barna hajam van, csoki színű szemem, igaz magas nem vagyok, 163 cm és 64 kiló, 88-70-100, homokóra alkat, alapvetően a nőies ruhákat szeretem, de főleg sportos cuccaim vannak, mert az olcsóbb. XD XD Csak azért írtam magamról, hogy lásd be egy kicsit, pont olyan csajt, ami az ideálod, nem találsz, de valami hasonló biztos akad számodra és remélem, hogy boldog leszel vele. :)
2015. jan. 22. 18:08
 14/14 anonim ***** válasza:
50%

A belsőről írtak megegyeznek velem. :)

Ami a külsőt illeti, alacsonyabb vagyok, és kevesebb kg. Ez jó 60-tól 90-ig XD biztos vagy ebben? A 90 nem sok?

Barna a hajam, de festem, és a szemem is nagy, és csillogó. Olyan kabátom, amit írtál nincs, de szerintem ez nem is annyira lényeges. :)

Ezt elég durván meghatároztad, sok szerencsét álmaid nőkéhez! :)

2015. okt. 13. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!