Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik-e ilyen nő/csaj/lány egyáltalán vagy az én igényeim túl brutálisak?
Belsőre:
Személyiségtípus: INFJ/INFP
Fő tulajdonságok: békés, nyugodt, csendesebb, nem agresszív vagy olyan fajta aki megsértődik teljesen felesleges dolgokon. Érzelmi világa gazdag, melegszívű (de nem giccsesen az). És ami fontos még: megért engem és én is meg tudom őt érteni, mi ketten tul.képp egy saját külön világunkban élünk részben függetlenül a többiek világától. Gyakorlatilag a házunk egy kis "béke szigete" ahol minden könnyebb mint "kint" és harmónikusabb is. A szerelmi élet pedig olyan mint egy varázslatos, érzelemteli utazás, a testi része pedig olyan ahol a felek (jelen esetben "én és ő") lelkileg is összeforrnak közben és az egész olyan mint valami magasabb szintű dolog, nem pedig közönséges.
Külsőre pedig:
Magasság: 170-200 /szóval inkább magas mint túl alacsony/
Súly: 60-90 közt
Haj: Fekete, sötét barna, "közepes barna"
Szem: Sötét és olyan ami "csillog"
Alkat: arányos, némi "plusz" inkább legyen mint ne, ha "formás" az előny, de nem kötelező - viszont kizáró ok ha teljesen lapos. Széles derék/csípő, nagyobb fenék és mellek.
"Stílus" bár ez csak mellékes:
Vagy feszesebb farmer és valami kényelmesebb felső, sárga kabát mint ami a régi detektívenek van
Vagy zöld pufajka kabát, bő világosék pulcsi, átlagos nadrág vagy szoknya.
Természetesen nem kell mindennek 100%-ban stimmelnie - legfontosabb a belső, utána a külső a stílus meg elhanyagolható ott 1-2 kizáró tényező van (punk, swag(?), hipster, "menő", raj)
De van-e ilyen?
Hát én ez marha jó:D és mire kell neked?lefényképezni? egyébként hasonló vagyok, infp, csak törékenyebb meg alacsonyabb.
és sajnos nincs sárga kabátom. Mit akarsz a sárga vagy zöld kabáttal, kérlek mondd már el
amúgy brutálisak az igényeid. ha valaki ennyire érzékeny lélek, biztosan nem olyasvalakit keres, aki így akar párt magának, abban nincs semmi romantikus és szép :(
A belsőről írtak megegyeznek velem. :)
Ami a külsőt illeti, alacsonyabb vagyok, és kevesebb kg. Ez jó 60-tól 90-ig XD biztos vagy ebben? A 90 nem sok?
Barna a hajam, de festem, és a szemem is nagy, és csillogó. Olyan kabátom, amit írtál nincs, de szerintem ez nem is annyira lényeges. :)
Ezt elég durván meghatároztad, sok szerencsét álmaid nőkéhez! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!