Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik, mekkora hátrány a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, mekkora hátrány a szilikoncici?

Figyelt kérdés
Fogytam 22 kilót, így már kifejezetten vékony vagyok, (169/52) viszont sajnos az eddigi D-s mellem A/B-s lett... Így szeretném mindenképpen plasztikáztatni, nekem kellenek cicik :D Mekkora hátrány lenne nálatok? Persze itt nem lufikra kell gondolni, de legalább megint D-s kosarat szeretnék, bár az E-s lenne a legjobb.
2014. nov. 10. 21:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nekem sem jön be a szilikon, én is inkább a kisebb, természetesebb formákat szeretem. Ha más bajod nincs vele (ha nem lóg), csak az, hogy nem D-s, akkor szerintem ne csináltasd meg.
2014. nov. 10. 21:38
 12/21 anonim ***** válasza:

A mell normál esetben (ha nem mű), zsírszövet, szóval ne lepődj meg, hogy a fogyással abból is fogytál.

Inkább sportolj, meg alakíts ki egy kiegyensúlyozott étrendet, az is segíthet.

Más, vannak nők, akiknek nem hóbortból van szilikon mellük, hanem mellrák miatt el kellett távolítani az eredetit.

2014. nov. 10. 21:38
 13/21 anonim ***** válasza:
nem hártány, a bnőmnek is az van már vagy 10 éve, nagyon formás...ha komolyan gondolod, elkérem tőle a dokija számát, nem két forint, de sztem ilyen esetben gondolkodás nélkül a legjobb kell :)
2014. nov. 10. 21:39
 14/21 anonim ***** válasza:
51%

100%, hogy nem kellett volna ennyit fogynod. Mármint nem tudom Neked mi a jó... de ha nagyon vékony vagy az se mutat jól akkora mellekkel. Alapból szeretem, hogy ha a mellen kívül van mit fogni pl. a combon is. ( nem kell nem tudom mire gondolni )

Egy 60 kiló azért nem a világ vége és nem is "kövér", illetve duci sem. Simán belefért volna - véleményem szerint.

Amúgy nem lehetett volna úgy fogyni, hogy megmaradjanak? Ha nem eszel és úgy fogsz akkor tudom, hogy mindenhonnét megy - ha jól tudom. Csak mert ilyenkor mindig féltem a lányokat, hogy lemegy onnét és ezért sem szeretem... jobban kellett volna rájuk vigyázni. :/ Nem tudom, hogy megoldható lett volna e nélkül a dolog, lehet Te okosabb vagy most így. :)

A szilikon Nálam majdhogynem kizáró ok. :S

2014. nov. 10. 21:41
 15/21 anonim ***** válasza:
48%
Inkább a halál mint szilikonos csaj
2014. nov. 10. 21:48
 16/21 anonim ***** válasza:
Nálam, nagyon nagy hátrány,utálom,azért is,mert aki megcsináltatja,az elég önbizalomhiányos nő,és már nagy hátrány,aki nem tudja magát elfogdani magát! Legjobb e természetesség,hidd el! Te mit szólnál,olyan pasihoz aki megmütettné a férfiasságát,mikor nincs vele gond??
2014. nov. 10. 21:50
 17/21 anonim ***** válasza:
Nálam ez az egyetlen ami szakításra való 100%-os ok.
2014. nov. 10. 21:51
 18/21 anonim ***** válasza:

Itt a kérdés nem az, hogy vajon tetszenél-e így is a fiúknak, mert biztos lenne, akinek bejössz.

Inkább az, hogy ez téged zavar-e. Mérlegelj, de szerintem nem érdemes, ha más miatt nem akkor azért, mert sok pénz. Annyi más hasznos dologra lehetne költeni.

2014. nov. 10. 21:55
 19/21 anonim ***** válasza:
Soha, de soha az életben nem járnék plasztikázott nővel, kivéve ha mondjuk van egy arc plasztikája baleset miatt vagy hasonló. 100 %os kizáró tényező. Baromság hogy annyira kell a mell, mondom úgy hogy nagyon bejönnek a nagy cicik, mert egy kerek fenék úgyanőgy betud jönni, és kompenzálja teljes mértékben a cici hiányát. Úgyhogy ha jobb nő akarsz lenni, ne plasztikáztass, hanem formáld a hátsód :)
2014. nov. 10. 22:09
 20/21 anonim ***** válasza:

Én nekem c-sek, és egy időben fogyás után lógtak. Nem műtettem meg, pedig megfordult a fejemben, lett volna rá pénzem is. De meggondoltam magamat. Amikor lett egy pasim , aki imádta őket, és megmondta, hogy 'ne merd megműttetni, nem műszarokat akarok fogni a kezembe hanem az én imádott csecséimet'

Azóta ő már a férjem :D aki szeret az szeret kis mellekkel is DE szilikonnal is. Az a kérdés Te eltudod e fogadni? 26N

2014. nov. 10. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!