Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mit gondolnátok rólam?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit gondolnátok rólam? Ez már ribis?

Figyelt kérdés

Nem igazán szoktam bulikba járni, inni meg főleg nem. Csendes, szégyenlős lány vagyok, komoly tervek, stb.. Elmentünk pár barátomm bulizni nemrég. Nem voltam részeg, csak becsiccsentettem kicsit, de tisztán emlékszem mindenre. Volt egy fiú, aki 1 évvel fiatalabb nálam, nem igazán ismerem, csak párszor találkoztam vele. Azon a bulin táncoltunk majd csókolóztunk is és hagytam neki, hogy közben simogassa a fenekem. Én nem akarok tőle semmit, csak kíváncsi voltam már a csókra, hogy milyen. Ez volt az első, de akiknek elmondtam, néhányan csak néztek, hogy pont az első csókot 'csináltam' el így. Jó, én sem vagyok rá büszke, meg visszacsinálnám, ha lehetne, de nincs bűntudatom miatta.

Fiúk, ti mit gondolnátok rólam? Nem vagyok egyébként ilyen, nem engedem másoknak, hogy tapizzanak, stb.. Legközelebb már nem leszek ilyen hülye, hogy szinte ismeretlennel leálljak csókolózni, csak hajtott akkor a kíváncsiság. Ettől r*b*ncnak számítok már?

19/L

2014. nov. 10. 20:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Atyaúristen.... Csók.... Most akkor mi van?

Discoban előfordult pár csók, olyanokkal, akiket akkor láttam először (és a nagy részét utoljára). Simogatások is megestek.

Nem vagyok ribi, eggyel sem feküdtem le, vagy hasonló.

Ebben nincs semmi (kivéve ha az embernek kapcsolata van

)

2014. nov. 26. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!