Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, válaszolnátok öt kérdésre?
1. Milyen kizáró okaitok vannak párkeresésnél?(pl. vallásos, pletykás, túl csendes stb.)
2.Szoktatok NEM szexuálisan is lányokról/egy adott lányról álmodozni?
3.Szerepel-e a céljaitok közt, hogy családot alapítsatok?
4.Szeretitek-e, ha a hajatokat piszkálják?
5.Otthon ülős vagy folyton pörgős típusok vagytok?
Közvélemény kutatás. Csak úgy.
1. dohányzás, drog, hiszti
2. volt már rá példa
3. igen
4. igen
5. valahol a kettő között
1.
- vallás, ha emiatt zavaró különbségek alakulnak ki köztünk
- pletykásság
- beképzeltség
- okoskodás
- állandó hiszti
- pénzéhség (de szép kifejezés)
- rasszizmus, homofóbia
- meg biztos sok van még, ami így hirtelen nem jut eszembe
2. Persze. :)
3. Igen. (:
4. Nem, mivel hajformázóval van beállítva, így ha belepiszkál, akkor szétcsesződik a frizurám és nem könnyű beállítani. De szex közben nyugodtan túrhatja, este már mindegy, hogy megy szét a hajam. :D
5. Kettő közt valahol a középúton. Nem vagyok diszkózós, de szeretek ismerősökkel alkoholfogyasztás keretében kikapcsolódni.
1. kiábrándító, ha egy lány nem egyenrangúként kezel (egy kapcsolat oda-vissza alapú), vagyis nem nekem kell érte harcolnom, hanem ketten kell összerakni egy kapcsolatot. Azt is rühellem, ha valaki túlzott egoizmusban él.
2. igen
3. igen
4. igen
5. is-is
1-es ponthoz még annyit írnék, hogy ma már az közeledik a másikhoz, akinek megtetszik a másik. Én eleve koppintom azokat a lányokat, akik megpróbálják magukra hívni a figyelmet. Nálam ez nem jön be. - Sajnos ebben van túlnyomó többség az eddigi életemben.
Egoizmus alatt azt értem, ha egy lány azt hiszi magáról, hogy minden pasi utánanéz vagy hogy bárki szívesen lefeküdne vele.
Leginkább még az zavar, ha nincs saját véleménye - és ez se ritka - hanem a baráti köre mondja meg, mi a helyes és mi nem az.
1.prűd,drogos
2.igen
3.az anyagi háttértől és a jövendőbeli páromtól fog függeni
4. néha
5. pörgős
1. Kizáró ok például ha roma, vagy ha plázacica, ha sokkal magasabb nálam, vagy ha nagyon okoskodik, és kérkedik a diplomájával, ha van.
2. Igen, hisz néha egy ölelés, egy közös séta gondolata is hathat pozitívan. :)
3. Igen, de majd csak pár év múlva
4. Csak ha én is piszkálhatom az övét.
5. Általában otthon ülős, nyáron kirándulós, de a bulikat nem csípem.
28F
1. A felsorolt tulajdonságokkal nincs igazán gondom, amíg azok nincsenek túlzásba víve. Én is inkább csendes típus vagyok, szóval ezzel nem is nagyon lenne probléma.
Talán amit nem tudok tolerálni, az az ostobaság, más emberek lenézése, illetve az, ha túlságosan is akaratos/az akaratát rám akarja erőltetni.
2. Jelenleg egyedülálló vagyok, de elég ritka az ilyesmi. Van, hogy néha-néha elmélázok, és eszembe jut, hogy milyen jó lenne most valaki.
3. Nem igazán. Nem jövök ki jól a gyerekekkel+ nem is tartom magam jó apajelöltnek.
4. Nem. Nem szeretem, ha akármimet is piszkálják.
5. Otthon ülős, de szívesen elmegyek 1-1 koncertre, vagy egyéb helyre időnként, ha úgy alakul. A bulizással egybekötött alkoholfogyasztást mondjuk nem igazán preferálom.
19/F
1. R*banc, extrovertált, cigizik, drogozik, gyakran jár bulikba.
2. Persze, elég gyakran. :)
3. Igen. :)
4. Ha szeretem a lányt, akkor igen.
5. Otthonülős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!