Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek, aki nem segíti rátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, aki nem segíti rátok a kabátot, nem húzza ki nektek a széket egy helyen, de egyébként más dolgokban illedelmes, azt elítélitek?

Figyelt kérdés
Nem szeretném megjátszani magam, hogy ráadom a kabátot meg ilyesmi, mert nagyon régi szokásnak, és szükségtelennek, túl nyalisnak találom. De nem tudom, hogy egy szintén jól nevelt lány emiatt bunkónak nézne?
2014. nov. 10. 18:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Rám inkább azért szoktak furán nézni, mert ezeket megcsinálom, szóval no para.
2014. nov. 10. 18:19
 2/4 Költőnő? ***** válasza:
nem divat ez manapság. Ha megteszik, örülök, de nem várom el.
2014. nov. 10. 18:21
 3/4 anonim ***** válasza:

anyósom szeretné ha ezeket megtenném a lányával pl lagziba de direkte nem teszem meg előtte

és még megis jegyzi a vénq va hogy hol van az illem stb meg a mintaférj

én meg mondom neki hogy ott kezdődik az illedelmesség ahol tök részegen apóst a kocsiba kell rángatni meg ráadni a kabátot

na ez a példaképem ő a mintaférj

akkor örűlhet hogy nem vagyok részeg és nem dohámyzok el havi 20 ezret mint após

akkor ki a minta férj?

nem mondta soxor nekem

egyenjogúság van kiharcolták a nők

2014. nov. 10. 18:28
 4/4 anonim ***** válasza:
50%

Az udvariasság ne menjen ki a divatból,nekem tetszik mindegy milyen formában nyilvánul meg.

Persze nem elvárás:)

2014. nov. 10. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!