Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális reagálás vagy tetszem neki?
Nemrég fogadtam egyik osztálytársammal, hogy nem merem megmondani egyik osztálytársnömnek, hogy tetszik nekem.
Mondtam neki, hogy ok, elvégre csak fogadásból tettem.
Odamentem a csajhoz és megmondtam neki, hogy: xy akarok mondani valamit. (néz rám nagy szemekkel) Tetszel nekem.(zavarba jön, nemtud mit mondani) Nos miután ez történt mondtam neki, hogy ne vegye komolyan amit mondtam. De aztán egyik osztálytársnöm megkérdezte tölem, hogy komolyan gondoltam e amit xy -nek mondtam(tuti, hogy nem tölem hallotta).
Mondtam neki, hogy nem. Bár ezek után picit megbántam mivel átfutott az agyamon, hogy ha bejöttem neki és ilyen szemétül viselkedtem? :O
Aztán másnap megkérdeztem töle, hogy azért nincs harag ugye? Erre mondta, hogy nincs.
És megjegyzem, hogy jó csaj csak kissé "sötét".
15F és 15L
kissé "sötét"?:D:D
az esze a béka segge alatt van vagy mi?:D
utolsó válaszoló, igen
Bár a mellei olyan átlagosan jók :)
"utolsó válaszoló, igen
Bár a mellei olyan átlagosan jók :)"
19:59nek üzentem
20:03 semmi szokatlant nemlehet rajta észrevenni
ám már egyik osztálytársam megszivatta egyszer.
Elkezdte neki mondani a szöveget, hogy elkell mondani valamit... és aztán a végén meg elöveszi a csaj matek könyvét ezzel a mondattal: "visszahoztam a matekkönyvedet!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!