Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ha egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha egy lány fiatal (17-20) és azt mondja kicsit szeretné magát kiélni mi fér bele?

Figyelt kérdés
ugy értem h nyilván buli stb, de meddig, hány emberrel mehet el h még ne legyen ribnc?
2010. jan. 27. 18:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
18:17 Egyet értek veled. Addig vállaljon az ember gyereket, amíg rugalmas. Kései, unokaként nevelt gyerek egy szülő részéről szégyen. Rengeteg ilyen ismerősöm van, akit későn vállaltak.
2010. jan. 27. 18:35
 12/17 anonim ***** válasza:

18:35 ne legyél ennyire értetlen, a kérdező 17-20 éveset írt akivel te egyetértesz az meg erre azt mondta, hogy az már túlkoros szórakozni, olyankor már családot kell alapítani.

Szerinted ha valaki 30évesen szül gyereket az már olyan, mintha a nagyanyja lenne?

Tényleg ennyire s*gg mindenki, vagy csak sokaknak az a hobbija, hogy a gyakorikerdesekre jár fel kötekedni?

2010. jan. 27. 18:42
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha 16 évesen bulizik, akkor tinik*rva ha 17 évesen akkor már inkább szülnie kéne? Mi a f*sz van veletek férfiak?
2010. jan. 27. 18:43
 14/17 anonim ***** válasza:
18:42: Szerintem 20-21 évesen már nem árt komolyabban átgondolni néhány dologot. Nem azt írtam, hogy 20 évesen már le kell babázni, csak azt, hogy időben kell gyereket vállalni, amíg rugalmas és türelmes vagy. :)
2010. jan. 27. 18:55
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam, hogy ennyi idősen kell a gyerek.., te jó isten, nem is így gondoltam, de előtte jól meg kell ismernie egymást két embernek, sokan ezt nem teszik ezért van annyi válás és sok lelki sérült gyerek a csonka család miatt.
2010. jan. 27. 18:59
 16/17 anonim ***** válasza:

Szerintem meg éld ki magad, amíg tudod!! Klassz dolog ismerkedni, oltári sztorik szereplőivé válni. Egész addig, amíg nem kell szégyellned semmit. Nyilván nem arra gondolok, h feküdj össze mindenkivel. Manapság az erkölcs is ismeretlen fogalom egyeseknek.

Aki meg a gyerekvállalásra szavaz huszonegy-két évesen, az se gondol végig semmit. 22-23 évesen nem sok embernek van már biztos állása, amiből családot alapíthat. Főleg, aki egyetemre, főiskolára jár. Mi a túrónak rohanni. A gyerek elsősorban k.rva nagy felelősség, nem biológiai óra kérdése!

2010. jan. 28. 00:08
 17/17 anonim válasza:
A barátnőm 17 volt mikor összejöttünk. 3,5 évet lehúztunk egymás mellett, most így 21 éves korában kitalálta, hogy Ő még élni szeretne. Azt mondta, elege lett abból, hogy bárkinek magyarázkodjon, hogy mit miért tesz. Ismerősök szerint túl fiatal hozzám. 26-ot töltöttem a nyáron. 5 év olyan nagy idő lenne? Nem tudom, most írtam meg kérdésnek a párkapcsolatok témába. :)
2010. aug. 23. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!