Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Interneten vagy élőben/spontán?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Interneten vagy élőben/spontán?

Figyelt kérdés
Szerintetek hogy jobb ismerkedni? Én személy szerint a 2.-ra szavaznék, de viszont úgy nem igazán van lehetőségem. Mit gondoltok, neten is kialakulhat normális kapcsolat? És élőben, főként nyáron hol lehetne ismerkedni? Lány vagyok, úgyhogy én biztos nem mennék oda, csak arra lennék kiváncsi, hol lenne lehetőségem arra, hogy esetleg megtaláljon egy aranyos, normális fiú? :)
2010. jan. 27. 17:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
a nyugatinál reggel 5kor
2010. jan. 27. 17:47
 2/15 anonim ***** válasza:
58%
fölös kérdés 102421351424
 3/15 anonim ***** válasza:
90%
Siofok a nyar fovarosa, ezenkivul a magyarok mellett sok a kulfoldi, noveli az eselyeidet. Az en barati korom 90%-nak (nekem is) onnan van komoly, evek ota tarto kapcsolata.
 4/15 A kérdező kommentje:
Az értelmes válaszokat köszönöm :), és nem "piszkálgatást" kértem, hanem válaszokat!
2010. jan. 27. 17:50
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
bárhol összefuthatsz normális srácokkal. akár neten is, vagy élőben. nekem már mindkettőre volt példa =)
2010. jan. 27. 17:53
 6/15 anonim ***** válasza:
Én neten ismertem meg a páromat. Úgyhogy ott is kialakulhat normális kapcsolat. Persze észnél kell lenni,hisz itt bárki azt mond amit akar. Élőben nyáron pl.strandon,tóparton stb. 21/L
2010. jan. 27. 17:59
 7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy vannak, akik értelmesen tudnak válaszolni. :) Köszi a válaszokat! :)
2010. jan. 27. 18:01
 8/15 anonim ***** válasza:
Igaza van a második válaszolónak ... elsőnek ne interneten ismerkedj hanem találd meg bal oldalt a keresőt..
2010. jan. 27. 18:06
 9/15 A kérdező kommentje:
Igaziból már csak nevetni lehet ezen, komolyan! :D :D Kérdez valaki a neten valamit, és mindig akad pár ilyen ember, akit az tesz boldogabbá, hogy a másikba beleköthessen. Eleinte felhúztam magam rajta, de már nem érdekel. Úgyis fog még jönni pár kedves komment, hogy jaj, de hülye vagyok, de inkább már le sem reagálom. :D Aki normálisan válaszol, nekik köszönöm. :)
2010. jan. 27. 18:10
 10/15 anonim ***** válasza:
Élőben, sőt spontán a legjobb, de arra nekem is kevés a lehetőségem. Most akarom kipróbálni a netest, bár ez meg olyan személytelen. Ami nekem még bevált, ha pesti vagy, Single Party.:) 23/F
2010. jan. 27. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!