Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti melyiket választanátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti melyiket választanátok?

Figyelt kérdés
Barátomat szeretném meglepni karácsonyra, de még nem régóta ismerjük egymás (2 és fél hónapja) és nem nagyon tudtam eddig megtapasztalni, hogy minek örülne. Arra gondoltam, valami általánosabb dolgot vennék neki. Két dolgon gondolkodom: öv vagy mamusz? Ti melyiket választanátok? A normális válaszokat és a segítséget előre is köszönöm :)

2014. nov. 8. 21:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Valami ilyesmire gondoltam:

[link]

#10 voltam. A Bort / Pezsgőt szeretik a fiút, az édességeket meg pláne.

És azt megehetitek ketten egy közös filmnézés során, tök romantikus.

2014. nov. 8. 21:51
 12/18 anonim ***** válasza:
Amúgy hány éves a srác?
2014. nov. 8. 21:58
 13/18 A kérdező kommentje:
én 13 vagyok, a barátom meg 14 :)
2014. nov. 8. 22:06
 14/18 anonim ***** válasza:
Mennyit költenél? (Ezért is kérdeztem a kort, mert így gondolom nem vagy nagyon eleresztve pénzügyileg)
2014. nov. 8. 22:08
 15/18 A kérdező kommentje:
nem igazán tudom mennyit költene anya, ugyanis nekem nincs pénzem, gondolom azért ajánlotta a kérdésben említett dolgokat, mert ottan körüli értékben szeretne költeni a barátomra
2014. nov. 8. 22:17
 16/18 anonim ***** válasza:

Szerintem vásárolni úgy menjetek el, hogy bár anyukád pénze, de előtte odaadja Neked, és a pénztárnál Te fizeted ki. Ez jó, mert olyan fílingje van, mintha Te magad vetted volna.

Tippek:

- csoki, a csoki mindig bejön (kb 3000-ből meg sok csoki kijön) pl csinálhatsz Milka csomagot is (nagy tábla, kis tábla, drazsé, stb., 3000-4000-ből már elég szép csomag összejön, és persze Te magad csomagolod be, hogy villoghass vele, mikor átadod.

- parfüm: A fiúk is vevők lehetnek rá, 3000 körül már van Adidas EDT, márkás is, jó is.

- gyűjt-e valamit? (pl autómodellt)

- filmet, DVD-t

- mozijegyet (persze két főre)

- milyen hobbija van? Azzal kapcsolatban valamit.

- egyedi dolgot: bögre, toll, póló, vannak boltok, ahol ilyennel foglalkoznak

Na és persze mindent csomagolni!

2014. nov. 8. 22:39
 17/18 anonim ***** válasza:

Valami piat!

21L

2014. nov. 8. 22:49
 18/18 anonim ***** válasza:
Most latom a korotokat. Akk johet az ov is, edesseg, kedvenc focicsapatos v vlm bogre!
2014. nov. 8. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!