Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Szerintetek normális dolog,ha én az animalsex-re gerjedek be?2010. jan. 27. 15:58
1/6 anonim válasza:
attól függ. A birka még elmegy de a tyúk már necces!!
2/6 anonim válasza:
nem.. de nagy az isten állatkertje...
3/6 asmosys válasza:
Ha az izgat hogy egy állat mit tud csinálni egy nővel, az inkább kíváncsiság, nem nagy gáz. Mondjuk tág az érdeklődési köröd. Ha az állat vonz, az már nem igazán normális.
4/6 anonim válasza:
nem normális de amíg nem teszel kárt eme szenvedélyed miatt se emberben se állatban addig nincs probléma.
5/6 anonim válasza:
én szeretem mikor a nők lofaszt szopnak
6/6 anonim válasza:
Persze, hogy normális.Haha
Bérletes vagy az állatkertben ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!