Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelenthet ez?

Figyelt kérdés

Egyszer egy buliban voltam, ahol a legnagyobb megdöbbenésemre egy srác megakart csókolni. Elhúztam a fejemet, több okból kifolyólag volt lehetetlen hogy bármi történjen. Eleve, az egészet annak tulajdonítottam hogy sokat ivott. A jó kapcsolat érdekében úgy tettem,mintha semmi nem történt volna, tök fasza minden ésatöbbi. (fernek éreztem volna ha kéri hogy beszéljük meg, szerintem emlékszik rá)

Aztán itt voltak nálunk vendégségben, és meglepődtem amikor rám kacsintott. Szeretném azt hinni, hogy belement valami a szemébe, de táncoltam, és csak hirtelen elkaptam a pillantását.

A kérdésem az lenne, hogy mi ez? Csinálnom kéne valamit?

2014. nov. 7. 23:58
 1/4 anonim ***** válasza:
54%
rád kacsintott=meg szeretné kérni a kezedet!
2014. nov. 8. 00:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Hmm, térdelj és szeresd
2014. nov. 8. 00:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Bejön a pasi? (Amúgy úgy látom, ismered) Ha nem jön be,akkor szerintem felejtsd el , minek foglalkozol vele? Ne ezen rágódj
2014. nov. 8. 00:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Rádizgult a pizyuka nem esett le? Fel akar szedni cuncus. Aztán meg jól megrakni. Háhá!
2014. nov. 8. 00:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!