Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy ilyen lányról?
Figyelt kérdés
Külsőre szép (150cm, 47kg, derékig érő sötétbarna haj, barna szem, kislányos arc), és mindenben tehetséges.
Színészet, sportok, éneklés, tánc, matek, nyelvek...Bulizós, nagyszájú, társaság közepe.
Viszont nem jó a természete. Mindenkinek az arcába mosolyog, aztán kibeszéli őket. Meg egy kicsit hisztis.
Szimpatikus lenne, vagy nem?
Miért?
2014. nov. 7. 23:00
1/9 anonim válasza:
Nem és nem nehéz kitalálni. Nekem konkrétan a legfontosabb az őszinteség és ki nem állhatom a kétszínű embereket.
2/9 anonim válasza:
Barátnőnek nem kéne, egy az, hogy a nagyszájúakkal nem tudok azonosulni, kettő, nem bírom a kétszínű embereket, engem nem erre neveltek.
3/9 RRR válasza:
nem mert:
Mindenkinek az arcába mosolyog, aztán kibeszéli őket. Meg egy kicsit hisztis.
4/9 anonim válasza:
Nem mondanám, hogy számomra "reménytelen" lenne egy ilyen lány.
5/9 anonim válasza:
hát bocs, de nem.. pont azokért amiket leírtál..
6/9 anonim válasza:
dugnék vele fél évig és lelépnék szótlanul
7/9 anonim válasza:
Nem szimpi egyáltalán. Nagypofájúnak tűnik.
8/9 anonim válasza:
Egy kiállhatatlan, ki ha én nem, törpének tűnik ezek alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!