Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukam ram nyitott szex kozben. Mit tegyek? L
tul hangosak voltunk,es anyukam benyitott,es latta ahogyan csinaljuk,mivel nem volt rajtunk takaro...azonnal ki is ment.Tegnap este tortent es azota nem nez ram,es en nagyon rosszul erzem magam.Mit tegyek,probaljak meg beszelni vele errol,vagy varjam meg mig lenyugszik es o kezdemenyez?
Kerlek normalis valaszokat irjatok :(
Tényleg mindegy a kora.
Viszont amíg a szülői házban laksz, addig az van, amit a szülő mond. Ha nem tetszik, akkor lehet saját pénzből saját lakásban élni, főzni magadra, eltartani magad, stb. Ezt most nem a kérdezőnek írom, hanem azoknak a válaszolóknak, akik a szülő benyitását nehezményezik. Nekem se hangoskodjon ott a gyerek, akit én tartok el.
az anyukádnak sejtenie kellett volna ,hogy nem kártyáztok ,és kopogtatni előtte...és ha azután nem "bújtok" el,akkor az a kérdező hibája.
DE ha nem kopogott akkor nem neked kell rosszul éreznie magát, bár butaság volt ,hogy hangoskodtatok -.- de akkor sem kell rosszul érezned magad emiatt
BESZÉLJ VELE!
Kislány,azért nem irta oda a korát.
Az anyja helyében kivertem volna a fogait.
"nem esett szo arrol a kerdesemben hogy nem tetszene hogy az anyam ramnyitott"
Szóval tetszett, hogy rádnyitott? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!