Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukam ram nyitott szex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyukam ram nyitott szex kozben. Mit tegyek? L

Figyelt kérdés

tul hangosak voltunk,es anyukam benyitott,es latta ahogyan csinaljuk,mivel nem volt rajtunk takaro...azonnal ki is ment.Tegnap este tortent es azota nem nez ram,es en nagyon rosszul erzem magam.Mit tegyek,probaljak meg beszelni vele errol,vagy varjam meg mig lenyugszik es o kezdemenyez?

Kerlek normalis valaszokat irjatok :(

2014. nov. 7. 22:57
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
89%
ne is írd oda h 14 vagy..
2014. nov. 7. 23:01
 12/27 anonim ***** válasza:
75%
eléggé nem mindegy ,hogy 14 éves tini vagy vagy 20, aki még a szüleinél lakik -.-
2014. nov. 7. 23:01
 13/27 anonim ***** válasza:
37%

Tényleg mindegy a kora.

Viszont amíg a szülői házban laksz, addig az van, amit a szülő mond. Ha nem tetszik, akkor lehet saját pénzből saját lakásban élni, főzni magadra, eltartani magad, stb. Ezt most nem a kérdezőnek írom, hanem azoknak a válaszolóknak, akik a szülő benyitását nehezményezik. Nekem se hangoskodjon ott a gyerek, akit én tartok el.

2014. nov. 7. 23:03
 14/27 anonim ***** válasza:
62%
tudom h jó fej vagyok 11-es. vagy attól még mert az anyja és ő eteti tartsa oda a száját eldurranáskor is a srácnak vágod
2014. nov. 7. 23:04
 15/27 anonim ***** válasza:
78%
Legközelebb zárd be az ajtót, és lehetőleg mihamarabb legyen hangszigetelés.
2014. nov. 7. 23:05
 16/27 anonim ***** válasza:

az anyukádnak sejtenie kellett volna ,hogy nem kártyáztok ,és kopogtatni előtte...és ha azután nem "bújtok" el,akkor az a kérdező hibája.

DE ha nem kopogott akkor nem neked kell rosszul éreznie magát, bár butaság volt ,hogy hangoskodtatok -.- de akkor sem kell rosszul érezned magad emiatt

BESZÉLJ VELE!

2014. nov. 7. 23:11
 17/27 A kérdező kommentje:
15os te mire valaszoltal?nem esett szo arrol a kerdesemben hogy nem tetszene hogy az anyam ramnyitott,vagy hogy szerintem az o hibaja lenne,ugyhogy nyugodj le :)
2014. nov. 7. 23:11
 18/27 anonim ***** válasza:

Kislány,azért nem irta oda a korát.

Az anyja helyében kivertem volna a fogait.

2014. nov. 7. 23:13
 19/27 anonim ***** válasza:
elég gyanús...nyilván azért nem néz rád, mert még nem tudta feldolgozni ,hogy a 13-4-5-6-7... éves lánya már nem olyan ártatlan
2014. nov. 7. 23:18
 20/27 anonim ***** válasza:

"nem esett szo arrol a kerdesemben hogy nem tetszene hogy az anyam ramnyitott"

Szóval tetszett, hogy rádnyitott? ;)

2014. nov. 7. 23:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!