Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na most ilyenkor? Első nagy szerelem.
Sziasztok, az a helyzet hogy másfél év után vége lett a kapcsolatomnak(ez volt kb 3 hónapja) és most felkeresett, és hát olyan dolgokat mondott, amiket másoknak nem mondana el,és egy csomószor megölelt stb...
Én mondtam neki,hogy ne keressük egymást, és láttam rajta,hogy nem tetszik neki, de előttem 'elfogadta' a helyzetet.
Én szeretem, de ezt ugye az egó miatt nem mondtam neki, pedig kérdezte.... :'(
De én egyszerűen nem tudom elfogadni azt a tényt,hogy volt mással csókolózott stb.. nekem ez olyan rossz érzés, hogy ezek után jó lennék neki? vagy ez, hogy működik ?
Hogy tudjak leadni ebből, hogy ne ilyen legyek, mert ez nagyon rossz, belül oda rohannék hozzá, de még se, mert úgy vagyok vele, hogy 'én nem futok senki után'
természetesen mindenféle kritikát elfogadok, és utána mérlegelem és úgy cselekedem.
tehát? :)
beszéljek még vele? :)
Azt te tudod, nekem 2 hónapja lett vége a kapcsolatomnak és engem is megcsalt az asszony, pedig én fülig szerelmes voltam bele(még most is), ezért húztam is a szakítást majdnem másfél hónapon át.
Szerintem ilyen helyzetben be kellene bizonyítania, valami elég nagy dologgal, hogy érdemes arra, hogy veled legyen.
Persze van amit nem lehet megbocsátani és ha már eljátszotta nálad az összes esélyét+1et, akkor nem hiszem, hogy jó vége lenne megint, mert sok hülye pcsa hajlamos arra, hogy átmenetileg kurogattassa magát valakivel, akivel jó volt, vagy csak azért, hogy bosszúból a szakításért megint kicsesszen veled.
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!