Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ilyen elvárásokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ilyen elvárásokkal találhatok majd barátnőt?

Figyelt kérdés

Leszögezném, hogy csak 15 éves vagyok. Rengeteg időm van még, tudom, hogy nem muszáj most találnom. Az viszont eléggé aggasztó, hogy sok velem egyidős lányt ismerek, és senki nem felel meg a követelményeimnek.

-Ne legyen r*banc. (Sajnos már itt sokan kiesnek.)

-Ne kövesse a yolo meg swag (meg ki tudja milyen van még) stílust, csak azért mert ettől lesz menő.

-Intelligencia, műveltség - alapkövetelmények

-Intellektuális legyen, lehessen vele beszélgetni komolyabb témákról is.

-Nem bánnám, ha kicsit introvertált lenne, kevesebb baráttal (de azok legalább igaz barátok).

-Igényes legyen.

Külső tulajdonságokat nem írtam, mert akinek a személyisége megfelel, és az utolsó követelmény is igaz, abban megtalálom a szépet. :)

Azt sem bánom, ha kissé fura, vannak fura szokásai, ugyanis én is kissé fura vagyok. :)

2014. nov. 7. 20:50
 1/5 anonim ***** válasza:
A rengeteg nő között csak találsz :)
2014. nov. 7. 20:52
 2/5 anonim ***** válasza:
15 körül még kevés az ilyen nő de 20-25 között már egyáltalán nem. Addigra sokan kinövik a divatmajmolást meg a r*bancságot, és kialakul az egyéni stílus
2014. nov. 7. 21:06
 3/5 anonim ***** válasza:
15%
2-es. Ez a legnagyobb butaság,amit írhattál.Viccelsz?Ennyi idős korban is pontosan ugyanolyanok,mint tizenévesen.Ugyanúgy r*banckodnak,sőt még durvábban is,és ugyanúgy a kigyúrt majom gyerekek után futnak.
2014. nov. 7. 21:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Sok ilyen lány van a korosztályodban, én is ilyen voltam, és többeket ismertem. Mindegyikük érdekes személyiség volt, DE pont azért, mert nem feltűnősködtek, nem kiabálva beszéltek, hogy észrevegyék őket, és nem öltözködtek úgy, hogy megmutassák mindenüket - a fúk észre sem vették, hogy léteznek.

Tehát, ha komolyan gondolod a dolgot, akkor azt ajánlom, legyél aktív, és ülj le alkalmanként az olyan osztálytársaid mellé kicsit beszélgetni, akivel eddig csak köszönőviszonyban voltatok (maximum); az olvasó lány mellé a buszon, stb. Ők biztosan örülnének neked, mert nincsenek hozzászokva a fiúk figyelméhez. Ha meg nem, akkor sincs semmi.

2014. nov. 7. 22:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Én!én!megfelelek.!!:D
2014. nov. 8. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!