Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ez normális? 20L
Nagy kár lenne a gyönyörű melleidért, ha mellkisebbítő műtétet csináltatnál, szerintem is inkább a hátizom erősítéssel próbálkozz, az megoldást jelenthet.
25F
nem plasztikai műtét meg hízás meg ily hülyeségek kellemnek ne halgass a sok idiótára. Szimlán kezd el kondiba járni és kicsit edz a tested hogy ne jelentsen gonbdot a melled elbírása mert hát ügye vékonyabb alkat vagy... rengeteg gyakorlat van pl hátra amivel megerősítheted és mellete szedj némi vitamint is pl: kalcium magnézium, c vitamin... de vannak komplex csomagok is [link]
ennyit megér az egészséged és még a kedved is jobb lesz tőle :)
Edzéshez meg annyit hogy végezz mindent csinálj ne csak hátazz, mellezz... hanem láb has bicepsz tricepsz... edza tested hogy kényelmesebben legyőzd a gravitáviót!
Nekem a térdem tropa a melóhelyem miatt de mióta elkeztem edzeni és rendszeresen terhelem a kondiban azóta teljesen jó nem fáj és még jobban is nézek ki szal hajrá és ha esetleg tanácsra van szükséged irj nyugodtan segitek szivesen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!