Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mitt tennétek voltatok már hasonló hejzetben?
Engem csalt már meg 18 éves koromban az akkori barátom.
2 hónap után vissza fogadtam.
Soha többé nem csinálnék ilyet!!!! Ő azt gondolta, mivel megbocsájtottam neki, automatikusan a bizalmat is vissza kapta. Hát nem. Ugyan úgy viselkedett, mint ha mi sem történt volna.
Én még életemben nem voltam úgy kifordulva magamból, mint akkor. Állandóan féltékenykedtem, nyomoztam, stb... Ő meg fel volt háborodva, hogy nem hagyom élni, nem bízom benne. Ez még inkább olaj volt a tűzre.
2-3 hónap telt el így, aztán dobtam.
Szerintem pici túlzással elmondhatom, hogy én vagyok a világ leg megértőbb barátnője.
A mostani páromat, küldöm kocsmázni a haverjaival. Ha megtetszene neki egy nő, megnézném, ha tényleg olyan, meg engedném neki, hogy egyszer lefeküdjön vele, ha be tudja cserkészni.
Az előtt a kapcsolat előtt, soha nem voltam féltékeny és utána most sem a jelenlegi páromnál. (Nyugodtan ott alhatott a volt felesége házában, amikor látogatta a gyerekeket.)
Nálam első a bizalom és az őszinteség. Aki ennek ellenére megcsal, azzal végeztem.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!