Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 10-ből mennyire értékelnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10-ből mennyire értékelnétek ezt a lányt? Lányok válaszát is várom. (Kép)

Figyelt kérdés

[link]

Kort és nemet is írjatok a végére. :)

2014. nov. 6. 17:20
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
hat ugy nezel ki most nemtom mi ebe a provokacio csak azt irta le amit gondol es egyebkent igaza van.
2014. nov. 6. 19:54
 52/56 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy véleményekre vagy kíváncsi... Az egódat akarod növelni így. Látszik rajtad, az egész kisugárzáson, hogy "én szép vagyok".
2014. nov. 6. 22:54
 53/56 anonim ***** válasza:
10/8
2014. nov. 7. 14:46
 54/56 anonim ***** válasza:
100%

kedves kérdező, keress rá a szó jelentésére.

itt max a te "viselkedésed" a provokáció. ergo ha kiraksz egy olyan képet, amin értetlen, buta fejed grimaszba torzul, sőt, sajnos fel sem fér a képre, annyira igyekeztél, hogy a melleid legyenek a középpontban, amit sikeresen el is értél egy kis push up-pal vagy mi a jó élettel, amivel így össze tudtad szegényeket nyomorgatni, a pólódat pedig a lehető legjobban lehúzva, hogy még véletlen se maradjunk le a látványukról (hála az égnek, kösz!).

de még ha csak a fejed látszana, már abból is lesüt ez az ócska r**anc stílus. te kértél véleményt. elmondtam, hogy a képen egy k**va szerepel. persze, nem a hagyományos értelemben, ha ezt el kell neked magyarázni. nem feltételezem azt, hogy fiúk fizetnek neked azért, hogy lefeküdj velük. gondolom ingyen csinálod.

komolyra fordítva a szót: de, pontosan úgy nézel ki, mint egy r**anc, akit bármilyen nyomorult meg tud fektetni, hiszen itt kelleted magad, illetőleg az értelmes tekintetből arra is lehet következtetni, hogy egy egyszerű ember vagy.

plussz megjegyzésként annyit, hogy (mivel elemeznem kellett a képedet) megnyitottam mindkét linket, és vagy az első nem te vagy, vagy a második, de nem hiszem, hogy színváltós a szemed, barnás lett a hajad(?) és átplasztikáztattad az orrod, átváltozott a szemöldököd formája, illetve megcsúnyult az arcod.

na, remélem érthető voltam. nem provokáltalak, csak véleményt mondtam. szóval tanulság: ne viselkedj/pózolj úgy, mint egy útszéli és akkor nem fognak k**vának gondolni.

2014. nov. 7. 23:18
 55/56 anonim ***** válasza:

Te vagy a képen?

Mert nem googlés kép...

Amugy tökéletes ez a lány.

17f

2014. nov. 21. 19:11
 56/56 anonim ***** válasza:
Hol a második kep?
2014. dec. 7. 20:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!