Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10-ből mennyire értékelnétek ezt a lányt? Lányok válaszát is várom. (Kép)
kedves kérdező, keress rá a szó jelentésére.
itt max a te "viselkedésed" a provokáció. ergo ha kiraksz egy olyan képet, amin értetlen, buta fejed grimaszba torzul, sőt, sajnos fel sem fér a képre, annyira igyekeztél, hogy a melleid legyenek a középpontban, amit sikeresen el is értél egy kis push up-pal vagy mi a jó élettel, amivel így össze tudtad szegényeket nyomorgatni, a pólódat pedig a lehető legjobban lehúzva, hogy még véletlen se maradjunk le a látványukról (hála az égnek, kösz!).
de még ha csak a fejed látszana, már abból is lesüt ez az ócska r**anc stílus. te kértél véleményt. elmondtam, hogy a képen egy k**va szerepel. persze, nem a hagyományos értelemben, ha ezt el kell neked magyarázni. nem feltételezem azt, hogy fiúk fizetnek neked azért, hogy lefeküdj velük. gondolom ingyen csinálod.
komolyra fordítva a szót: de, pontosan úgy nézel ki, mint egy r**anc, akit bármilyen nyomorult meg tud fektetni, hiszen itt kelleted magad, illetőleg az értelmes tekintetből arra is lehet következtetni, hogy egy egyszerű ember vagy.
plussz megjegyzésként annyit, hogy (mivel elemeznem kellett a képedet) megnyitottam mindkét linket, és vagy az első nem te vagy, vagy a második, de nem hiszem, hogy színváltós a szemed, barnás lett a hajad(?) és átplasztikáztattad az orrod, átváltozott a szemöldököd formája, illetve megcsúnyult az arcod.
na, remélem érthető voltam. nem provokáltalak, csak véleményt mondtam. szóval tanulság: ne viselkedj/pózolj úgy, mint egy útszéli és akkor nem fognak k**vának gondolni.
Te vagy a képen?
Mert nem googlés kép...
Amugy tökéletes ez a lány.
17f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!