Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúknak miért nem kell a rendes lány?
Figyelt kérdés
2014. nov. 6. 11:19
11/17 anonim válasza:
Kérdező
Definiáld kérlek, hogy szerinted milyen a rendes lány.
Mert szerintem a kérdésed szempontjából fontos, hogy nekünk pontosan milyen lány nem kell :)
12/17 anonim válasza:
Volt "rendes" barátnőm,ő volt az első.Szerettük egymást,minden szép és jó volt...de unalmas.Beleuntam hogy kislány,hogy sehova nem engedik el,nem volt szex,konzervatív...stb.Baromi rendes vagyok,és érzelmes,olyan srác akit ma már nagyítóval kell keresni,de így sem voltam elég jó,mert hozzá képest egy gátlástalan bunkó szemétláda voltam.Na ezért nem kell "rendes" lány.
14/17 Noydra válasza:
Tényleg jó lenne definiálni előtte, mert így semmi értelme.
15/17 anonim válasza:
Én rendes vagyok, és sok pasi szeretne velem járni. akkor én most valami fikció vagyok.
most komolyan kérdezem, rendesen megkérdőjelezem az egzisztenciámat.
16/17 anonim válasza:
Ez olyan lehet, mint a kisebbségi komplexusos fiúk "rendes fiúzása". :DDDD
17/17 anonim válasza:
Mert a "rendes" lányokkal is gondok vannak, sőt, lehet, hogy még több, mint egy menővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!