Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az gáz ha a lányt aki tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz ha a lányt aki tetszik átrajzoltam meztelenre photoshopban?

Figyelt kérdés

2014. nov. 5. 19:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
te is szép vagy. ásd el magad sürgösen
2014. nov. 5. 20:51
 12/18 anonim ***** válasza:

#10es vagyok újra

#11 ez nekem szól?

2014. nov. 5. 21:06
 13/18 anonim ***** válasza:
gondolom..
2014. nov. 5. 21:09
 14/18 anonim ***** válasza:
lol
2014. nov. 5. 22:07
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát benned van az a kíváncsiság az tény, nincs ebbe semmi mert normális bizonyos szinten ha az ember próbálja a kiszemeltjét meztelenül, vagy nagyon szexi ruhában elképzelni és játszadozik a gondolatával, de persze mégis az az igazi ha a valóságban látod őt :D

Nekem is van egy kiszemeltem akivel kavarunk is elég komolyan alakulnak a dolgaink, és én is csináltam olyat hogy Photoshopba unalmamba átszerkesztettem őt meztelenre egy hozzá hasonló nőt kerestem alapnak a googleba és picit átszerkesztettem a dolgokat, de amikor megláttam élőbe ruha nélkül teljesen más volt úgy, de jobb is azt hozzá teszem :D

2014. nov. 6. 13:12
 16/18 anonim ***** válasza:
Vágyakozásból ezt tenni még nem gáz, de ne lássa meg senki, mert égő lehet picit. Jó, persze az csak az igazán égő, ha magadat is odateszed a képre.... Ha viszont profi munka netán, és igazinak tűnik, akkor minden elismerésem, bár ezt kétlem. De szóval, maradjon ez a te kis titkod.
2014. dec. 18. 10:14
 17/18 anonim ***** válasza:
hogy lehet ilyet csinálni ?
2014. dec. 30. 22:06
 18/18 anonim ***** válasza:
#17: Photoshoppal. De azt hittem, rájöttél már a kérdés elolvasása közben...
2015. jan. 16. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!