Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban sokkal jobb a szex, ha van intim piercingem?
19 éves vagyok. Nagyon szeretnék intim pc-ket csináltatni. Először egy csikló és egy szeméremajak gyűrűre gondoltam. A barátomnak nagyon tetszene! Először csak ezt a kettőt szeretném megcsináltatni, de később lehet, hogy több lesz. :)
Sokat számít szex közben? Vagy csak esztétikailag van jelentősége?
a clitoral hood és a mellbimbó tud élményt növelni.
A többi inkább esztétikai célú.
Én 18 voltam amikor az első intim pc-met szúrták (most 20 vagyok). Nekem egy darabig jobban kielégítő volt a szex. Most összesen 5pc-m van, de már eléggé hozzászoktam.
Akkor van nagyobb élmény, ha a csiklódba szúratsz egyet. Persze az sem utolsó, ha a párodnak is van intim helyen. Lehet ezeket variálni.
Amúgy meglepődnél, ha tudnád, hogy hány csajnak van intim ékszere. Én ismerek olyat akinek 17 évesen már 2 volt. Nincs ebben semmi rossz! Ha megunod, kiveszed! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!