Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha küldtem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha küldtem a csajnak egy képet?

Figyelt kérdés
Nos, az a helyzet, hogy küldtem egy képet a p.niszemről a csaj kérésére! (de végül megbántam és bocsánatot kértem tőle!) Ám.. egy nap elmondta a suliban pár embernek, és azok átadták az osztálytársaimnak, és amikor hülyülünk meg viccből beszólogatunk egymásnak akkor nem merek beszólni mert félek hogy hozzám vágják: "Na megszólalt az aki a péniszét küldözgeti" .. a csaj is bocsánatot kért ezután meg még egyszer én is és azt mondta hogy: "Rendben felejtsük el az egészet, minden rendben van!" .. Azóta senki sem említi a témát.. kerek 1 hónapja történt de félek hogy a haverok még felhozhatják beszélgetés közben... Ebben kérném segítségeteket.! De szerintem gyerekes ha evvel piszkálnának nem?

2014. nov. 5. 19:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
30%

Fogadok, hogy az egész osztály látta a pici pipilődet szóval készülj a gúnyolódásra meg a "small penid humiliation"-re :D :D

BALEK :D :D :D :D NAPIKAKIRA FOGSZ KERÜLNI :D :D

2014. nov. 5. 19:13
 2/13 A kérdező kommentje:
De már szóba se jön!!
2014. nov. 5. 19:14
 3/13 anonim ***** válasza:
58%
small penis humiliation :D ez nagyon nagy :D
2014. nov. 5. 19:16
 4/13 A kérdező kommentje:
Ezen én is jót nevettem :D
2014. nov. 5. 19:16
 5/13 anonim ***** válasza:
Hidd el, látta mindenki már azt a képet... ;)
2014. nov. 5. 19:21
 6/13 A kérdező kommentje:
dehogy látta.. azt mondta hogy senkinek sem mutatta meg a képet. és a szemem láttára törölte le a képet a facebookjáról..
2014. nov. 5. 19:22
 7/13 Mr. Truth ***** válasza:
hidd el nekem hogy mindenki látta... :) Ha egy nő azt mondja hogy senkinek nem mutatja meg, akkor mindenkinek megmutatta (múlt időben) szóval készülj mert ez a téma életed végéig kísérteni fog :D
2014. nov. 5. 19:29
 8/13 anonim ***** válasza:

Látták hidd már el.

Ciki, nem ciki most már a nagymellű Mel(l)inda és a segges Sári is tudja, hogy milyen ici-pici a piócád, hát ez elég égés lesz. A képet meg hamarosan anyádék is viszont fogják látni. :D Kínos!

2014. nov. 5. 19:32
 9/13 A kérdező kommentje:
de már mindenki elfelejtette.. jókat hülyülünk haverokkal meg minden.. amikor megtudták akkor is csak 1-szer vágták hozzám, csak 1-szer.. utánna meg ezen jót nevettünk :D ;) tehát ennyi ..
2014. nov. 5. 19:32
 10/13 A kérdező kommentje:
Biztos... ha te mondod.. érdekes 1 hónapja történt és onnantól semmi! -.-" mindenki elfelejtette.. a csajjal is jóba vagyok tehát.. nem érzem kínosnak.. Ki vagy te hogy ezt te így tudod? Én tudom jobban..! senki sem mondta hogy mekkora meg minden.. értsétek meg! nem mutatta senkinek sem a képet! Ja és mellesleg a csaj is küldött képet...... Tehát ennyi!!! nem mutatta meg.. nem olyan lány, ezt ő is csak hülyeségnek szánta .. Jót nevettünk rajta azt kész.
2014. nov. 5. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!