Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez valamilyen fóbiának számít?
Figyelt kérdés
Nem szűz az akivel vagyok egyszerűen undorítónak találom hogy járt már benne valaki előttem valamikor és most meg én vegyem át a helyét,eltelt egy év mondjuk vagy 2 nem tudni, de ha belegondolok hogy azzal meg emezzel járt és ők dugogadták meg beleeresztették még ha csak óvszeren keresztül és most meg én dugjam bele?Végülis nem tartunk ott még (egyértelmű),szűzzel se voltam még,nem voltam ,de most leszek és vonzódok is hozzá meg simuem meg minden ,de nemtudom hogy ha oda kerül a sor nem fogok e meghátrálni pedig nagyon bevagyok gerjedve csak taszító hogy másnak a szerszáma volt benne.2014. nov. 5. 18:02
1/9 A kérdező kommentje:
Bocs a félre írásokért telefonról írtam és elfelejtettem ellenőrizni
2014. nov. 5. 18:04
2/9 anonim válasza:
Elég éretlen vagy még a szexhez és a járáshoz is.
3/9 anonim válasza:
miért, te szűz vagy?? a te farkad is már járt 1-2 pinában, szóval csak ne érezd rosszul magad..
5/9 A kérdező kommentje:
Járáshoz miért azért mert undorítónak találom hogy már járt benne valaki?Igen szűz vagyok.
2014. nov. 5. 18:26
6/9 anonim válasza:
Ez elég hülye gondolkodás mód.
Épp úgy lehetsz akkor a kajával, azt se egyél. Mert azzal a kézzel gyúrta a pék a kenyeret, amivel a popóját is ki törölte. Igaz meg is mosta már az óta és a sütés eléggé hatásos bacikra, de akkor is.
Majd ha kicsit öregszel, rá jössz.
7/9 anonim válasza:
Mikor a húgom járt egy fiúval, akinek 20 éves kora ellenére sosem volt még barátnője, ő jött olyanokkal, hogy "ne csókolózzunk többet, mert belegondolni is rossz, hogy előtte már mással is csókolóztál fúj". Na, azzal a lendülettel ki is dobta inkább...
8/9 anonim válasza:
Ez inkább finnyásság.
Ennyi erővel mondhatnád hogy:Nem fogod meg a kilincset mert már megfogták előtted.
9/9 A kérdező kommentje:
Ennyi erővel akkor érzések se kellenek mindenki dugjon mindenkivel.
2014. nov. 7. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!