Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elsősorban inkább fiúk, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsősorban inkább fiúk, de lányok is egész nyugodtan írhatnak. Szóval?

Figyelt kérdés

Írnátok rólam külsőre egy véleményt? :) a helyzet, hogy nagyon sokat költöztünk, és kissé önbizalom hiányossá váltam. Esetleg valami tipp, ezen hogyan változtathatnék? Előre is köszi!

[link]

18/L

2014. nov. 4. 20:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Bitch of the day.
2014. nov. 4. 20:29
 12/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kedves, dicsérő kommenteket! :) kiegyezem én a kritikákkal, de csak szép hangnemben, és ehhez tartom is magam. Olyanokkal nem foglalkozom, akik trágárkodnak.

Nemadnámmeg:S : Ó, köszönöm szépen! :D ez jól esik. :)

#11: Nem tudom, miért gondolsz r*bancnak, elvégre nem a melleimről tettem ki képet... de te tudod. Nem is érdekel.

2014. nov. 4. 20:32
 13/20 anonim ***** válasza:
Ugyanmár...ki az a hülye, aki ezt beveszi? Ilyen külsővel önbizalomhiány, aha.:DD Nem gyakorira kéne járni egót növelni...
2014. nov. 4. 20:40
 14/20 A kérdező kommentje:
#13: Félreértettél: nem kimondottan a külsőmre vagyok önbizalom hiányos, hanem a helyzetre. Hatszor költöztünk már, mindig új barátok, ha egy fiúba szerelmes lettem, vagy megtetszett, nagyon lehúzott, hogy végül hagynom kellett mindent és mindenkit, ez eléggé leépített.
2014. nov. 4. 20:42
 15/20 anonim ***** válasza:

Szép arcod és hajad van.

Bár én idősebbnek gondoltalak volna. 10 pont :)

2014. nov. 4. 20:43
 16/20 anonim ***** válasza:
Senkinek nem tűnik fel, hogy ez nem ő?:D
2014. nov. 4. 21:13
 17/20 anonim ***** válasza:
Pontosan értettelek. De ilyen külsővel, költözhetsz 65-ször fél év alatt, soha a büdös életbe nem fogod megtudni, mit jelent valójában az önbizalomhiány.
2014. nov. 4. 23:10
 18/20 anonim válasza:
Ha tényleg te vagy a képen, most szorosan megölelnélek, magamhoz húználak, hátulról beletúrnék a tarkódnál a hajadba és egy szenvedélyes csókcsatába kezdenénk.
2014. nov. 4. 23:26
 19/20 anonim ***** válasza:
Gyönyörű szép vagyok! A tekinteted melegséget áraszt! :)
2014. nov. 4. 23:52
 20/20 kkkaks123 válasza:
bombázó vagy
2014. nov. 5. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!