Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg vannak olyan csajok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg vannak olyan csajok akiknek ilyen alakjuk van?

Figyelt kérdés

[link]

Nekem nagyon bejön. Hol ismerkedhetnék meg egy ilyen csajjal?

17F

2014. nov. 4. 20:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszik, megszeretgetném:) F/29
2014. nov. 8. 18:45
 12/22 anonim ***** válasza:
Márpedig ez tényleg homokóra vagy körte alkat. De inkább körte, mert a csípője szélesebb mint a válla, a dereka pedig keskeny(ebb). Ezt jelenti a körte alkat. A homokóra pedig azt, hogy a válla és a csípője egyforma széles, a dereka keskeny(ebb). Szóval azért, mert nem az újságok címlapján lévő lányokra hasonlít, attól még ez egy ilyen alkat, csak több zsírral. De az alkat az az.
2014. nov. 23. 16:45
 13/22 anonim ***** válasza:
28%
Nem azért de ha egy ilyen alakú csaj fotózza le a testét majd teszi fel valahova az interneten,annak elég komoly önértékelési problémái vannak....
2014. nov. 23. 16:51
 14/22 anonim ***** válasza:
ez én vagyok :O
2014. dec. 20. 17:58
 15/22 anonim ***** válasza:

Azt nem értem, hogyan képes valaki olyan szinten nem figyelni az életmódjára, hogy ilyen csúnyán elhízik. És sajnos egyre több ilyen ember van. Én is voltam kövér, de nem ilyen durva mélységekben, mint Ő, és már szépen leadtam a kilóimat, és neki ezt kéne tennie, mert ennek a nagyfokú elhízásnak nagyon súlyos szövődményei lehetnek.

És kérdező! Lehet, hogy neked ez tetszik, de ez a testsúly abnormális.

2014. dec. 20. 19:57
 16/22 anonim ***** válasza:
18%
Ő nem aggódik azon hogy később nem tud családot alapítani?értem hogy ezt valaki kipróbálná egyszer kétszer de egy életen át nemhiszem,és azt se tudom elképzelni hogy ez a lány szexuális életet éljen.Énse egy modell alkat vagyok (70kg)na de azért ez tényleg durva:o
2014. dec. 28. 16:23
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
A mamámra nagyon nagyon hasonlit nyaktol lefelele ! Vannak neki meg hasonlobb baratnoi esetleg ha szeretned oket megismerni szivesen segitek megadom aszamukat (HASZNÁLNAK RÁNCTALANÍTÓT)
2015. jan. 3. 19:21
 18/22 Kadiger246 ***** válasza:
0%
Ez már túl van a vágó súlyon olyan mint egy megtermett viziló.
2015. márc. 6. 20:50
 19/22 anonim válasza:
En ilyen vagyok irj batran ;)
2015. ápr. 24. 18:25
 20/22 A kérdező kommentje:
Írtam üzenetet :)
2015. ápr. 24. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!