Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan maradhatnánk kettesben?
Van egy srác, a közelben lakik és én teljesen belezúgtam. Még nem találkoztunk, de a nyárra terveztünk egy sátorozást, haverokkal. A hely - ahová mennénk- egy hatalmas sziklafallal és patakkal van körbevéve. A tisztáson van egy kicsi tó.
Viszont én szeretnék kettesben lenni vele, úgy hogy a többiek nem zavarhatnak. Mivel tudom, hogy ő is oda van értem (a nagyszájú hugicája informált) ezért gondolom, szeretne megcsókolni. De ez a többiek előtt nem lenne túl romantikus. Én 15 éves vagyok, ő 16. Na, szóval, hogyan maradjunk kettesben, hogyan hívjam fel magamra a figyelmet? Műbalesetet nem szeretnék rendezni és sikongatni sem áll módomban.
Ja és lehet, hogy ezt külön kérdésben kellett volna írni, de ide írom, ha nem gond. Ugye ott lesz ez a srác, ezért lógós, kopott pólóban nem mehetek. Bolyhos mackó nadrág sem lenne megfelelő. Nem szeretnék tűsarkúban és cicanadrágban kirándulni.
Szerintetek egy laza strech farmer és egy egyszerű póló megteszi?
Előre is köszönök minden egyes választ! : )
Szerintem ezt bbízd a srácra, ha tnyleg meg akar csókolni meg fogja találni a módját és a megfelelő helyet. _Ha direkt úgy szervezed az akár visszafele is elsülhet, mert úgy érezheti, hogy elvárásid vannak, számítasz valamire,és ha ő nem azt teszi, akkor az nálad rossz pont. Ezt bízd rá!
A ruhákkal kapcsolatban meg ha tényleg tetszel neki, mindegy miben vagy, állítólag a természetesség megnyerő pasiknak. Menj olyan cuccban, mint amiben pl. egy családi nyaralásra mennél. Add magadat, ilyen egyszerű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!