Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok nudistákat? L
Figyelt kérdés
Szlovákiában élek .Tudna valaki segiteni hol találok nudista strandot,eldugott helyet?vagy Győrben?2014. nov. 3. 23:10
2/9 anonim válasza:
Nyitok számodra egy nudista strandot a fürdőmben.
3/9 anonim válasza:
Balatonakali!
De ha gondolod írj egy privit nekem, van egy ötletem
5/9 anonim válasza:
Strandot Balatonberényben, de ott most nem nagyon nudizik senki. Ellenben egy nudista lakik nálam : én magam, csak most épp Budapesten. Miért szeretnél nudistákat találni ? Állítólag Párkányban(amit most ideiglenesen Sturovo-nak hívnak) van nudis rész. Vagy Komárom dunapart - de az nem hivatalos strand, inkább csak napozásra jó. Meg még egy pár hely akad. Ami eldugott, az nem annyira strand inkább csak ilyen nudizók kijárnak típusu hely szokott lenni. Merre laksz, mert akkor írok neked ahhoz közelieket.
6/9 Kqwert Gábor válasza:
Itt egy lista: [link]
Hogy mennyire pontos, azt nem tudom.
Én Berénybe szoktam járni, na meg otthon a kertben szoktam nudizni. De ilyenkor nyáron legfeljebb a lakásban lehet, vagy szaunázni olyan helyen, ahol textilmentesen engedik. (38/F)
7/9 anonim válasza:
Jó régi lista, de van még ami működik rajta.
8/9 anonim válasza:
Kotelnica É47,939 K18,176
Senec É48,215 K17,432
Nove Kosariska É48,094 K17,281
Dunajskej Luznej É48,099 K17,234
Rusovce É48,061 K17,154
Dunacsun É48,041 K17,170
Zlate Piesky É48,185 K17,194
Piestany Ratnovska Zatonka É48,560 K17,827
Zelena Voda É48,783 K17,876
Karlovany Sturovo É49,164 K19,085
Batizovce É49,063 K20,182
De inkább jó időjárás esetén találhatsz nudisokat.
9/9 anonim válasza:
Merre vagy ? Tudok eldugott helyet Szlovákiában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!