Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy fiunak nemtul vonzo az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiunak nemtul vonzo az arca akkor, hogy tudna magat vonzobba tenni?

Figyelt kérdés
Olyan apro kulso hibakra gondolok,mint pl: atlagtol nagyobb fulek,nagyobb orr Stb

2014. nov. 3. 23:02
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem ezek az apró külső hibák nem számitanak, a lényeg az ÖSSZHATÁS ;) L
2014. nov. 3. 23:06
 2/4 anonim ***** válasza:
500 wattos nagyon beindult :D
2014. nov. 3. 23:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Attól még lehet kisugárzásod olyan hogy hhhű :)

Amúgy szerintem jó beszélőkével, egészséges önbizalommal, határozottsággal, egyedi stílussal, olyannal ami nem majmolt, hanem te vagy, és látszik hogy otthon érzed magad a bőrödben. Legyen a dolgokról véleményed. Ezeket lehet gyakorolni.

De elárulok egy titkot: amíg nem mondod senkinek hogy nagynak tartod a füled, meg az orrod addig észre sem veszik. Bár te is csak "apró" hibaként említed őket :)

2014. nov. 3. 23:12
 4/4 anonim válasza:
Azzal, hogy van önbecsülése, tartása és céljai az életben. Hogy nem teng-leng, hanem tudja mit akar és ezzel erőt sugároz a személyisége és hogy bízik saját magában. A nőket sokkal kevésbé érdekli a "külalak", mint benneteket. Sokkal fontosabb számára, hogy érzelmileg biztonságban érezze magát egy erős férfi mellett. Annyi a gyengusz, tedd-ide, tedd-oda mamlasz, hogy ezzel a belső renddel és hogy értékes férfivá válsz, biztosan ezerszer vonzóbb is leszel. Nekem erre nem egy példa volt már az életemben! Külsőre észre se vettem volna, sőt, de olyan kisugárzása volt, mert hitt magában és az értékeiben, hogy nem is volt választásom:)
2014. nov. 10. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!