Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok adnatok tanacsot?
Az udorito ha egy fiu szoros?
Na kifejtem bovebben :
Szval sok ilyen kerdes van es mindig az a valasz van h egy ferfi ne szortelenitsen ,most nem az arcra es a honaljra gondolok
Bevallom en szoktam szorteleniteni de a combomon is van szor es az kicsit sztem undorito ... Es lanyok szerintetek?
A masik a fenek az is kb*szott undorito sztem szorosen lanyok szerintetek???
Normalis valaszokat legyszi mert elso egyutlet eott vagyok bartnommel es blnem akarom h undorodjon esetleg emiatt
Az ertelmes valaszokert zold a trollkodasert piros pacsi jar
Szerintem egy pasi ne szőrtelenítse magát a lábánál,illetve a kezénél..
Párom is szőrős lábán ( kezén ),és eszébe se jut leborotválni vagy akármi..
Engem nem zavarna :) Igazából ezt a barátnődtől kéne megkérdezni..minden lány más..Biztos van olyan,akit ez zavarna.. :) Nem szégyen megkérdezni :)
Undorítónak nem undorító. Max nem praktikus. (karon és lábon, comb is, alap a szőr)
Az első barátom testépítő volt. A lábait és a karját kivéve, mindenhol csupasz volt.
Aztán a következő pasim meg maga volt a jeti. Nemhogy a mellkasán és a fenekén, de a hátán is, egészen a derekáig, bunda volt. A szerszámot borotválta, mert megkértem. A hátán meg ő kért meg, hogy túrjam le neki hajnyíróval. Sűrű volt a szőre, de nem fürtökben volt. orálnál nem ment a számba.
Összességében nem volt gond. Az én jetim volt. :)
A mostani párom, a karján és lábán kívül, a hasán és a mellkasán szőrös. Neki inkább hosszú, fürtös szőre van, nem sűrű. Kértem már, hogy nyírjuk rövidebbre, mert kissé zavar, amikor a mellbimbóját kényeztetem.(A szerszámot ő is borotválja.)
Mindenkinek más a szép. A barátnődet kérdezd, mi tetszik neki.
A fenék szőröd miatt ne aggódj, szerintem nem lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!