Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy pasi, alig ismerjük egymást írhatok neki?
Figyelt kérdés
Tetszik egy pasi de eddig 2x beszéltünk. Látásból ismer inkább. Soká találkozunk még, írhatok neki hogy van, mi a helyzet vele vagy mindent elrontanák ? Ha nem írna vissza nem tudnák a szemébe nézni.2014. nov. 2. 23:15
11/16 A kérdező kommentje:
#10: Én is úgy érzem...
Köszi !
2014. nov. 2. 23:47
12/16 anonim válasza:
De pontosan miről szeretnél neki írni,azt szépen megfogalmazod,ês akkor ő ezt értékelni fogja tőled
13/16 A kérdező kommentje:
Szimplán annyit szeretnék kérdezni tőle hogy hogy van, mi a helyzet vele. Nem akarom regényekkel zaklatni :-)
2014. nov. 2. 23:57
14/16 anonim válasza:
Hát ha csak ennyi a kérdésed,akkor biztosan nem kell tartonod semmitől:)
15/16 anonim válasza:
Írjál nekem abból bajod nem lehet
16/16 anonim válasza:
Szerintem ne ezt írd..egy félig ismeretlentől ez hülyén hangzik. Túl bizalmas.
"Mi a helyzet" Ezt majd akkor ha mar összemelegedtetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!