Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy belém szeressen?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki tök cuki szokott lenni, de mostanábannagyon megváltozott. Eddig mindig ölelgetett, most meg folyamatosan csak sérteget. Egyszer taliztunk négyen, barátnőm, barátnőm pasija, ő és én. Nagyon jól éreztük magunkat, de ő mondta, hogy szerelmes egy lányba, akit persze én is ismerek, de nagyon nem bírom. A fiú mindig ölelgetett most meg tök szemét. Szerintetek miért változott meg velem szemben? Amúgy én: 15
A fiú: 17
2014. nov. 2. 22:55
1/4 anonim válasza:
ott a kulcsszó... látta a lány h ölelget téged és mindenfélét hazudott rólad féltékenységből szerintem...
így a pasi megkapta amit akart a szerelmét de ennek az lett az ára, hogy téged elvesztett
2/4 A kérdező kommentje:
De a lány nem szereti őt + egyszer sem látta, hogy mi ölelkeznénk.
2014. nov. 2. 23:03
3/4 anonim válasza:
A 4es buli után változott meg, vagy az ettől független?
4/4 A kérdező kommentje:
Igen
2015. jan. 10. 00:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!