Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lenne egy srac aki jofej es tetszik nektek, viszont csupan 167cm magas, akkor elutasitanatok a magassaga miatt?
igazad van 9-es
én is 170 cm vagyok és én inkább már oda se megyek a csajokhoz. Egyrészt a többségük magasabb nálam már alapból.
Akik egymagasak velem azok se vesznek észre. Akik jók lennének meg magassarkúba nagyobbak nálam szóval selejt vagyok. Nem lettem férfi, így egyedül kell maradjak.
Előző vagyok.
Így azt kell mondjam értelmetlen élni, feleslegesen születtünk meg.
Az a legrosszabb mikor látom az utcán, hogy mennyi pár van, fogják a kezüket, sétálnak, boldogok stb...látom a gyerek 180-190 cm a csaj 170-175 cm
olyankor egyrészt mérhetetlen szomorúság önt el, és arra gondolok így kell leélnem az életem, nekem nem lesz normális életem. Másrészt meg mérges vagyok, hogy megszülettem és az apámat okolom amiért alacsony lettem, mert ő is alacsony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!