Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjuk el neki? vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjuk el neki? vagy egyáltalán mit tegyünk?

Figyelt kérdés
Na, aza helyzet, hogy van egy osztálytársunk,nemigazán szeretjük,de nem ez a lényeg, hanem az,hogy egyáltalán nem borotválkozik...:S ez már nekünk tök kínos, hogy tesi órán látunk mindent...2010et írunk,kb rajta kívül mindenki ismeri a borotva szót...de ő nem...szerintetek hogy vehetnénk rá arra,hogy borotválkozzon?vagy mit kellene vele tennünk?nem kínos ez neki?
2010. jan. 26. 18:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem semmi közötök nincs hozzá, hogy borotválja -e a saját testét vagy nem.

(A te dolgodba meg azért szólnak bele, mert felraktál egy kérdést egy nyilvános oldalra. Ilyen egyszerű.)

2010. jan. 26. 20:13
 12/18 anonim válasza:
21%
Valhogy megértem a helyzeted/helyzetetek. Nekünk is van egy ilyen osztálytársunk ő 18 éves lány és nem borotválkozik sehol. Mi célozgatunk neki hogy mi a helyzet, de nem igazán veszi a lapot. Sőt még pasija is van!!!!Nem is értem hogy indulhat be rá a fiú. Én undorodnék tőle a helyében. Meg lehet hogy az előttem szólók nem tartják higénikusnak holy teljesen leborotválja, de azért kordában tarthatná az elkuszálódó szálakat, a bozont helyett.
2010. jan. 26. 20:17
 13/18 A kérdező kommentje:
Én emg azért szólok bele a dolgába,mert egy közösség vagyunk...ha nem tetszik valami, akkor szia,nem hívott TÉGED senki :-)
2010. jan. 26. 20:25
 14/18 A kérdező kommentje:

Jah, és nemtomh te ha féfi lennél, megkívánnál e egy olyan nőt, aki csupa szőr... mit szólnál hozzá,ha éppen"nyalakodnál" és szőrös lenne a fogad...bár sztem te kb vagy olyan60éves, és kimentél a divatból...

Kedves utolsó...látom megérted a helyzetemet:)köszönöm:D

2010. jan. 26. 20:27
 15/18 anonim ***** válasza:
79%

Na idefigyelj te kis bunkó!:)

1.Te írtad ki a kérdést, én pedig válaszoltam rá. Mit pattogsz itt, mint egy gumilabda? Ha számodra nem volt hasznos a válaszom, akkor pontozz le, aztán szia.

2.Talán te nyalod ki vagy mi? Vagy a te környezetedbe nem is léphet szőrös ember? Mindenkinek lecsekkolod a punciját?XDDD Ha szúrja a szemed ne nézz oda, ilyen egyszerű.

3.Nem vagyok 60 éves, sőt (kapaszkodj meg mert elájulsz!) szőrös sem! Tiszta csupasz vagyok. De ha egy hülye kis p*csa azzal foglalkozna, hogy nekem szőrös -e vagy csupasz, hát pofán röhögném:D

Ennyit rólad. Összefoglalva: semmi közös az ő nemi szervéhez, nem te nyalod ki. (Vagy igen? Mert akkor bocsi;)) És arra a kérdésre válaszolok, amire akarok, ez egy nyilvános fórum:)

2010. jan. 26. 20:49
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Drágám,Te raktad ki a kérdést,nem értem,mi a probléma,számíthattál rá,hogy kapsz hideget-meleget.Mindenkinek joga van a véleményét elmondani.Ha nem tetszik,nem kell kérdést kirakni ide!Amúgy 20 éves létedre szellemileg egy dedós 13 éve szintjén állsz a barátnőiddel együtt.Nálunk már gimiben sem érdekelt senkit,kinek milyenek a higiéniai szokásai.Jah,és gondolkodj el azon,neki vajon miért van barátja.Lehet,nem olyan felszínes ember,mint TE,és ezerszer értékesebb Nálad!
2010. jan. 27. 11:56
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem senkinek SEMMI köze sincs ahhoz, hogy a másik hogyan és milyenre borotválja, vagy nem borotválja sehogy!

Ez legyen az ő dolga! Ha neki így jó! Nem kell a saját ideológiádat másra ráerőltetni! Hagyjátok békén azt a lányt!

Amúgy nekem is tetszik a szőrös is, nem csak a csupasz! Mindegy milyen csak mossa redszeresen!

2010. jan. 27. 23:07
 18/18 anonim ***** válasza:

Nekem is tetszik a szőrös.És nem csak én vagyok az egyetlen férfi,aki megelégszik a normális szexszel,nem akar orálisan szeretkezni.nem vagyok meleg,sem perverz,akkor sem,ha ez a divat.

27/F

2010. jan. 27. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!