Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk ti melyiket választanátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti melyiket választanátok, szép lány de kevésbé jó az ágyban vagy átlagos lány de ő viszont nagyon jó az ágyban?

Figyelt kérdés
2014. nov. 2. 17:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Mi van azzal akinek az átlagos a szép?

Egyébkén jó tanár vagyok. :)

2014. nov. 2. 18:09
 12/21 anonim ***** válasza:
Perpill bármelyiket :D
2014. nov. 2. 18:11
 13/21 anonim ***** válasza:

persze hogy az átlagost. sztem mindenki azt választaná aki jó az ágyban.

egyébként egy külsőre átlagos lány is nézhet ki ezerszer jobban egy szép lánynál ha igényes, divatosan, nőiesen öltözködik, figyel az alakjára, szépen kisminkeli magát, stb.

2014. nov. 2. 18:12
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Első. Ugyanis idővel belejön majd :)
2014. nov. 2. 18:15
 15/21 piriiiiii ***** válasza:
Mi a fszomnak kell ennyit kategorizálni??
2014. nov. 2. 18:16
 16/21 anonim ***** válasza:
Ja a csúnya lányok szokása vagy "trükkje" hogy hajlandóak bármire az ágyban, hogy így tartsák meg a pasit...és úgy látszikk a válaszokból, ez bejön, mert a férfiak mégis csak a farkuk után mennek.
2014. nov. 2. 18:24
 17/21 A kérdező kommentje:
hát a szép lányt én nem úgy gondoltam hogy béna az ágyban de nem hajlandó bármire pl, a csúnyább meg igen, hát jah ahogy látom mindenki az átlagost választaná..
2014. nov. 2. 18:28
 18/21 anonim ***** válasza:
Szepet es majd rajovunk hogy kenyesztessuk egymast hogy maximalis elmeny legyen :D
2014. nov. 2. 18:28
 19/21 anonim ***** válasza:

semmit nem érek egy szép lánnyal ha egy prűd p . csa

az ilyen lányokat egyszer érdemes m . gdugni, aztán kész. ha nem hajlandó bármire az azt jelenti h totál gátlásos prűd, maga se tudja mi a jó neki...

2014. nov. 2. 18:33
 20/21 anonim ***** válasza:
Ebből is mi jön le? Hogy a férfiaknak csak a dugás számít. Az nem számít, hogy a maradék 23 órában kettőt nem tudnak egymáshoz szólni, lényeg hogy joúúú legyen a zágybaaaa
2014. nov. 2. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!