Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép arcú, okos és intelligens lánynak tartanak. Viszont túlsúlyos vagyok. Létezik, hogy csak és kizárólag ez az oka, hogy nem kellek senkinek komoly kapcsolatra?
Érdeklődők és udvarlók mindig vannak, de vagy engem nem fognak meg, vagy csak le akarnak fektetni. Elég egyedi testalkatom van, tipikus körte alkat, nagy mell - széles csípő - nagy fenék és olyan 95 kg vagyok, 25 éves létemre.
Szóval aki nagyon odavan ezért a testalkatért, annak kincsesbánya lehetek, de ugyanakkor mégsem alakulnak a kapcsolataim komolyabbá, valahogy mindig megállunk a fejlődésben, a továbblépésben. Tudom, tudom, le kéne fogyni. Csak nem értem, hogy ha vannak olyan pasik, akiknek tényleg bejön ez a testalkat, és még az arcomra is azt mondják, hogy kedves, aranyos és (van akinek) szép, meg sokszor megkapom azt is, hogy értelmes, okos vagyok, akkor mi lehet a baj?
167 cm vagyok, szóval szerintem pont átlagos, nem olyan picike.
BDSM, én zöldet adtam az fix. :) Igazából örülök a válaszaitoknak, kulturáltak idáig.
Nem létezik.
Menj most le az aluljáróba/pályaudvarra, és nézd meg az ott a pisiben üldögélő, fogatlan párokat, és kérdezd meg újra magadtól ezt!:)
" De a számomra megfelelő módszer már megvan, mostanában elkezdtem újra alkalmazni. :)"
És mi az?
Hiába "oszlik el jól" rajtad ez akkor is eleg durva túlsúly. Főleg 25 évesen. Mi lesz 10 év es mondjuk egy szülés után?
Számomra taszító az a mentalitás hogy nem teszel magadert.
Maareszr hiaba mondja magara kb minden duci hogy szép arcú,en eddig ilyet nem lattam..
Nem 'kell lefogynod, és főleg nem azért, hogy a férfiaknak vonzóbb lehess. Ha te jól érzed így magad, akkor maradj így, és majd találsz olyat, aki elég felnőtt ahhoz, hogy ne akadjon fent a külsőségeken.
Sokan hajlamosak arra, hogy valami külsőségbeli "tökéletlenségükre" fogják azt, hogy nincs kapcsolatuk, általában olyanra, amivel ők maguk nincsenek kibékülve, de ezen kívül ezer meg egy oka lehet. Nyilván könnyebb a kicsi önbizalomnak erre ráfogni a dolgot, mint arra, hogy esetleg a viselkedésedben van valami, ami nem tetszik sokaknak. Lehet, hogy unalmas vagy, visszafogott, vagy túl harsány, kellemetlen a társaságod, ez mind lehetséges annak ellenére, hogy értelmes és okos vagy. Legtöbbször a kommunikációba beálló gikszer a probléma és nem a külső, mert ha a külsővel lenne gond, akkor már az elején se kezdtek volna el veled ismerkedni.
Keresgélj más irányba, tényleg lehetséges, hogy zavarba ejtő a viselkedésed, idegesítő vagy, túl okoskodó, vagy kellemetlen, de az is lehet, hogy unalmas, vagy csak egy idő után egyszerűen rájöttek, hogy nem vagy hozzájuk való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!