Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 18 éves lánynak nem volt még barátja, akkor mit gondolnátok róla?
Mi lenne az első gondolatotok? S a második?
Szerintetek mennyi az esélye, hogy leszbi?
Várom a válaszokat. Előre köszi! :)
Ezt gondolnám, hogy még szüz
De mivel egy kemény cerkánál nem sok jobb dolog van egy nő számára, így sztem nem leszbi
Max csúnya. És még nem akadt senki horogra
Nincs ebben semmi kivetnivaló. Egy normális nő, aki nem áll szóba bárkivel.
- vagy egyszerűen addig mással volt elfoglalva, nem a pasizással.
-vagy más az értékrendje, és még nem lett szerelmes senkibe, nem jött össze az első pasival aki elkezdte szédíteni.
Én is így voltam, 18 múltam amikor anno összejöttem az első pasimmal. Nem bántam meg hogy vártam vele, mert ameddig a többi barátnőm a pasik miatt sírdogált otthon már 14 éves korától, addig én tökéletesen elvoltam a barátokkal, családommal, szórakozni jártam, ők meg otthon depiztek, mert folyton össze volt törve a szívük az éppen aktuális nagy Ő miatt...
azt gondolom, hogy milyen jó neki mert még nem csalódott a férfiakban és nem sírt éjszakákon keresztül egy férfi miatt
21l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!