Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy srác, aki nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srác, aki nagyon elcsavarta a fejem. Hogyan lehet Őt elfelejteni?

Figyelt kérdés

Annyi minden közös bennünk, jó barátok vagyunk, de sajnos egy ideje többet érzek iránta, nem vagyok szerelmes, de vágyom rá, annyira, hogy érzem ez már fáj. Vágyom az érintésére, csókjára, testére. De tudom nem lehet. Hogyan lehet ezt a vágyat semmisé tenni? Tudja, hogy mindig számít hat rám, és hív is, ha bajban van, látom rajta, hogy szeret a társaságomban lenni, igényli is.

Nem tudom mi tegyek.

2010. jan. 26. 13:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ne tartsd vissza! Nem érdemes sanyargatnod magad!
2010. jan. 26. 13:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem sanyargatom magam, mert ha tudnék parancsolni a vágyaimnak megtenném. Nem akarom elveszíteni a barátságát. Nekem csak fiú barátaim vannak 14 éves korom óta (cirka 10 éve) egyikükre sem vágytam még. Csak rá, de rá nagyon. Eltudnék süllyedni szégyenemben. Ha szórakozni készülünk, azon kapom magam, hogy neki akarok tetszeni. Mindent miatta, hogy lássa... Soha nem történt velem hasonló.
2010. jan. 26. 13:30
 3/6 anonim ***** válasza:

De egyszer mindenkivel megtörténik. Nem vagy szerelmes? Pedig tudod, ez eléggé annak az előjele, legalábbis.

-Vagy szakítsd meg a kapcsolatot

-Vagy próbáld ki, milyen ha túlléped a határokat - bulizni, kicsit inni, de nem annyit hogy részeg legyél, csak hogy ellazulj. Táncikálni vele, fűszerezve félreérthető dolgokkal. Barátok közt ez megesik, sőt, fiú-lány barátok közt gyakran. Én úgy csinálnám, hogy megmozduljon valami a nadrágjában, de ha nem jól sül el, ha úgy érzed nem akarja, akkor, vissza lehessen vonulni, hogy "hát te teljesen félreértetted"

-Vagy szenvedj tovább mellette, hátha elmúlik

-Vagy szedj össze valakit és próbálj túllépni rajta.

Ezt neked kell eldöntened.

2010. jan. 26. 13:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Addig nem nagyon lehet erre mit mondani, amíg le nem írod, hogy miért gondolod, hogy nem lehet.
2010. jan. 26. 13:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Huszonéves fejjel szerintem lehettek annyira komolyak, pláne ha barátok vagytok, hogy meg tudjátok ezt beszélni és esetleg, ha a srác nem gondolja így akkor se megy ez a kapcsolatotok rovására.
2010. jan. 26. 14:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Kicsit ittasan, voltak már közöttünk félreérthető jelek, de sajnos soha sem sikerült megbeszélni. Látszott rajta, hogy kínosnak tartja, így mintha meg sem történt volna. Nehéz vele beszélni ilyenekről, főleg, hogy ő más lányra hajt.
2010. jan. 26. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!