Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz ha megmondom ezt a tanáromnak?
Van egy tanárom,már 4 éve tanít,nagyon jóban vagyunk,bármit megbeszélhetek vele,mindig segít és szívesen meghallgat.
Az utóbbi időben azonban nagyon megtetszett egy fiú,és kiderült hogy az ő fia. Megmondhatom neki? Nem várom el hogy segítsen,sőt semmi ilyen szándékom sincs,csak hogy hátha tudna mondani pár szót róla.Megpróbáljam? Ez gáz lenne a tanár szemében?Vagy inkább aranyos?
18/L
Szerintem ne mondd meg. Ha szóba kerül osztályszinten a fiuk, vagy hasonlok, de benyögheted hogy a tanárúr/tanárnö fia is nagyon jól néz ki. Ebböl leszürhet bármit, de mégsem gáz. :D
Szemtöl szembe szerintem ne. Gondold át a következményeket!
Semmiképpen, ha csak nem akarod előre ellőni minden esélyed. Egy srác se örülne annak ha a vasárnapi ebédnél mindig arról lenne szó, hogy "na mi újság azzal a lánnyal?". Ha már oda akarsz menni vkihez, akkor a sráchoz menj oda. Pl. megkérdezed h a "Te apukád Dorogi tanár úr?", aztán pár szó, elmondod h nagyon bírod, úgyhogy biztos ő is jó fej, majd mondod, hogy most sajnos sietsz, de majd még beszéltek.
23f
Köszi a válaszokat! :)
Sajnos nagyon messze élnek egymástól,és nem hiszem hogy pont én kerülnék köztük szóban.. de rendben hagyom is a témát.
Én jártam az angoltanárom fiával:)
Azaz maikor összejöttünk már nem tanított, de elmondhatatlanul zavarban voltam amikor először voltam fent náluk és az anyukája is otthon volt.
Jó ez nem válasz a kérdésedre, de muszáj volt megírnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!