Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek annak érdekésben, hogy alakuljon valami köztem és a volt tanárom között?
Jelenleg még a tanárom, de végzős vagyok, jövőre már egy másik városban fogok egyetemen tanulni. 9. osztályos korom óta szerelmes vagyok belé, és egyszerűen nem bírom elviselni azt sem, ha egy másik fiú hozzámér. Miatta nem is volt még egyetlen barátom sem. 9-10.-ben tipikus szerelmes diáklány voltam, 11.-től viszont szándékosan kerültem, távolságot próbáltam tartani. De itt vagyok megint, az idő eddig sem segített, én belebetegszem, ha csak így itt kell hagynom. Neki sincsen családja, valószínűleg barátnője sem. Hogyan hívjam fel magamra a figyelmét? Nem akarom a tipikus "női fogásokat" alkalmazni, pl. kivágott felső, nem is akarom neki konkrétan elmondani, vagy felajánlani, hogy feküdjünk le. Ez túl közönséges, jelenleg azt sem tudom, hogy mit gondol rólam.
Tisztában vagyok vele, hogy ő nem akarna rendes kapcsolatot egy diáklánnyal, kínos lenne neki a családja és a kollégái előtt is. Nekem sem lenne jó, ha mindenki erről beszélne. De ha kialakulna közöttünk egy kapcsolat, és ez kitartana egy ideig, pl. hétvégenként találkoznánk, engem már az is nagyon boldoggá tenne.
És igen, szégyellem magam, amiért pont a tanáromba szerettem bele, de hiába próbáltam elnyomni, egyszerűen nem megy. És mivel mindketten függetlenek vagyunk, én már nagykorú, hamarosan pedig megszűnik a tanár-diák viszony... Miért ne?
Ti mit tennétek a helyemben, hogy úgymond "elcsábítsátok"? Hogyan ismerhetne meg ő is jobban engem? Csak úgy beszélgetni nagyon nehéz vele, mert általában rohan a következő órájára, vagy pedig egy másik diák vagy tanár keresi fel.
Remélem, ti tudtok valami okosat mondani, azon kívül is, hogy felejtsem el. :)
Köszönöm előre is a válaszokat!
7-es, nagyon szépen köszönöm a válaszodat, és hogy még ilyenkor is elolvastad. ;) Ez jó ötlet, tényleg szednem kéne a bátorságom és odamenni hozzá ezzel-azzal az ürüggyel. :) Magyart tanít, amit egyébként kiskorom óta szeretek, szóval ezzel nincs nagy gond. Szóval éreztessem, hogy felnézek rá? Na jó, hallgatok rád, majd megpróbálom ezt is. :) Tényleg köszönöm a tanácsaidat, meg a bíztató szavakat is! :)
És mindenkinek üzenem, hogy Ő 32 éves. (Mentségemre mondom, mikor tanítani kezdett, még csak 28 volt, ami akkor még nem tűnt olyan durvának.)
#7es vagyok :D *...a pasik odáig meg vissza vannak...
És nincs mit! :)
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Már alig várom, hogy szünet után kipróbálhassam a tanácsaitokat. :D :)
Esetleg ha valakinek van még ötlete, szívesen fogadom. Az eddigieknek nagyon örültem. :)
Szia! A magyar abszolút alkalmas rá, hogy kérdezz róla. Mondjuk egy vers mögöttes tartalmáról vagy ilyesmi. Ez nagyon szokta érdekelni a magyartanárokat.
Én az egyik tanáromnál mostanában durván bevágódtam, mert ő jött velünk osztály kirándulni és észrevette, hogy mennyire hasonlítunk, egy hullámhosszon vagyunk. Ha tudod intézd úgy, hogy valamilyen iskolán kívüli tevékenységben is együtt vegyetek részt. Mondjuk jelentkezz szavalóversenyre, vagy Kazinczy (szép kiejtési) versenyre. Ha továbbjutsz biztos, hogy külön fog foglalkozni veled. KETTESBEN! És akkor az emberi oldalát ismered meg, nem azt mikor a katedrán áll. Ez nagyon fontos, ebből jöhetsz rá, hogy tényleg szereted-e és nem csak felnézel rá. Ő pedig ezen az úton könnyen megkedvelhet, ha tényleg össze passzoltok!
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!