Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lány társaim, ti is kaptok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lány társaim, ti is kaptok ilyen üzeneteket?

Figyelt kérdés

Vagy csak engem akarnak folyton megdugni? :D Tudom, hogy írta, hogy nem feltétlen, de most konolyan...

Szia

Komoly,budapesti cegvezeto ferfikent irok neked.

Hangsulyozom: NEM szexajanlatom van szamodra de ha erdekel varom valaszod.

Havi par alkalommal van szabadidom. Ezt szeretnem egy kedves lany tarsasagaban eltolteni.

Ha nem vagy nyitott szexre en nem eroltetem.

Szeretek masszirozni is es komolyan muvelem.

Ajanlatom a kovetkezo volna:

- email fotocsere utan ha elfogadjuk egymast....

- en masszirozlak teged es ezert minden egyes alkalommal fizetek neked 10.000-et....szex nelkul

- ha nyitott vagy szexre is, azert 20.000-at adnek de NEM eroltetem!

Nagyon kerem,ha nem erdekel inkabb ne irj semi valaszt,mintsem a szokasos tragarsagokat kapjam

Nem arulok zsakbamacskat: elsore fotocsere, utana szemelyes talalkozo max 1 ora nyilvanos helyen, vegul privat Randi egy kulturalt lakasban BP-en

Ha erdekel NE IDE IRJ, hanem emailt kuldj ide:

novakgabor00@freemail.hu mert itt alig vagyok

Ha nem erdekel,elnezest,hogy zavartalak....am ha igen,hosszabb tavon tudlak igy tamogatni ha akarod.

Szep estet

Gabor

2014. okt. 29. 20:26
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Atek is bocsánatot szokott kérni hogy zavart:)
2014. okt. 29. 21:17
 22/27 anonim ***** válasza:

Üdv a hölgyeknek!

Már megint témába kerültem?Nem gond legalább nem engem érint a kérdés,mellesleg ez már egy igencsak elkeseredett személy lehet.

Caramel valaki vár című számát küldöm a lányoknak akik alpári módon válaszoltak nekem,azoknak akik erre sem méltatnak,akikkel már cseréltünk képet,akikkel csak ez után fogunk s mindenki másnak.

Szép estét.

Atek.:-)

2014. okt. 29. 21:20
 23/27 anonim ***** válasza:
Most vagy a kérdés egy hatalmas kamu. Vagy aki írt a kérdezőnek, az egy nagyon "ratyi". A freemail a legszarabb, leggagyibb mail szolgáltató. Azt szerintem már lassan nem használja épeszű ember. Gábor komoly cégvezetőként freemailt használ. Most dőlök a röhögéstől. :D
2014. okt. 30. 11:14
 24/27 anonim ***** válasza:

Igen. :D Pedig csak trollkodtam :D

vuldi

Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló

Az elküldés időpontja: ma 09:58

Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Van itt olyan 20-40es hölgy aki ismerkedne egy 26éves F?

"Van itt 21 N aki ism. Csak hogy a kérdéshez méltó választ adjak."

Az üzenet szövege: Szia

Komoly,budapesti negyvenes cegvezeto ferfikent irok neked...sportolok,vekony az alkatom,no pocak,no szakall!

Elegans,ferfias kellemes a megjelenesem

Havi par alkalommal van szabadidom. Ezt szeretnem egy kedves lany tarsasagaban eltolteni.

Ajanlatom a kovetkezo volna:

- email egeszalakos fotocsere utan ha elfogadjuk egymast....

- en masszirozlak teged a vegen kolcsonos oral befejezessel.....es ezert minden egyes alkalommal fizetek neked 10.000-et....szex nelkul,tehat aktus vagy mas nem tortenik cask ez!....roviden: kapsz egy finom orgazmust,kicsit te is adsz...es meg fizetek is erte 10-et:)

pl ha meg szuz vagy akkor nem kell aggodnod, mert nem kell szexelned megis zsebpenzt gyujthetsz magadnak...

- ha nyitott vagy szexre is, azert 20.000-at adnek alkalmankent

- ha netan olyan bevallalos volnal, hogy az analt is finoman megprobalhatnank, akkor 25.000-ot adnek ezert

imadok kenyeztetni,masszirozni...tehat nem megvenni akarlak...hanem kenyeztetni, en is kapni valamit es mindezt ugy jol jarj hosszabb tavon ha te is akarod a tamogatast elvezni

Nagyon kerem,ha nem erdekel inkabb ne irj semmi valaszt,mintsem a szokasos tragarsagokat kapjam......ha komolyan gondolkodo lany vagy erted mit keresek. ha meg nem.....akkor ugysem egymast keressuk

Nem arulok zsakbamacskat: elsore fotocsere, utana telszamcsere es hivlak mert a beszed is sokat elarul magunkrol....vegul privat Randi egy kulturalt lakasban BP-en

Ha erdekel NE IDE IRJ mert itt alig vagyok

, hanem emailt kuldj ide:

novakgabor00@freemail.hu

Ha nem erdekel,elnezest,hogy zavartalak....am ha igen,hosszabb tavon tudlak igy tamogatni ha akarod.

sokan irnak de en cask EGY lanyt keresek.

Legyel te az aki mellett dontok:)

ha videkrol josz az se baj,lenyeg, hogy en Budapesten tudlak fogadni

Szep napot

Gabor

2014. okt. 30. 13:12
 25/27 A kérdező kommentje:
Kedves #24-es, vagy sûrûn "trollkodsz" vagy csak próbálod menteninmagadat? :) Mert én nem írtam ilyen választ. :) Szóval nem is küldhetted a levelet nekem. :)
2014. okt. 30. 14:00
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Én kaptam ezt az üzenetet te szerencsétlen. egy troll válaszomra, amit ÉN írtam. Édes, istenem.... a gyakorikérdések a közösségi oldalak agya. -.-
2014. okt. 30. 17:28
 27/27 anonim ***** válasza:
12%
Jesszus, a kérdező nagyon hülye :D A saját kérdésére kapott választ sem tudja értelmezni és még bele is köt. :D :D :D
2014. okt. 31. 00:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!