Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem lehet ebbe a támakör...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet ebbe a támakörbe válaszolni úgy, hogy utána ne kapjak 20 üzenetet kiéhezett pasiktól? 23n

Figyelt kérdés
Már ritkán válaszolok pont emiatt, nemrég írtam egy választ, erre már 5en írtak. Miért?
2014. okt. 29. 19:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Csak a csábos kommentekre írnak.
2014. okt. 29. 19:38
 12/23 A kérdező kommentje:
Nem szoktam visszairni! Viszont ha a férjem meglátna egy ilyen üzit? Akkor gáz lenne ezért veszekedni, holott én nem ismerkedés céljábol vgyok ezen az oldalon :)
2014. okt. 29. 19:39
 13/23 anonim ***** válasza:
ilyen féltékeny vadállat a férjed? :p
2014. okt. 29. 19:40
 14/23 A kérdező kommentje:

És tessék erre megint kaptam 2 üzit :D öcsém kik vagytok :D

Hu igen sajnos extra féltékeny :/

2014. okt. 29. 19:41
 15/23 anonim ***** válasza:
2014. okt. 29. 19:44
 16/23 anonim ***** válasza:
Nem is igaz, én már vagy 10 perce beírtam, hogy én is szopásmániás vagyok, és mivel nő vagyok, imádom a...., és még egy privát üzenetet se kaptam. :D
2014. okt. 29. 19:44
 17/23 anonim ***** válasza:

"Miért nem lehet ebbe a támakörbe válaszolni úgy, hogy utána ne kapjak 20 üzenetet kiéhezett pasiktól?"

Nem ez itt az igazi kérdés, hanem hogy miért nem lehet ebben a témakörben válaszolni úgy, hogy kapjak 20 üzenetet kiéhezett csajoktól. Hol az emancipáció, hölgyeim??? :D

(Egyébként ha elkezded őket tiltani, akkor elfogynak, mert csak pár ember van itt, aki mindenkinek irkál, a többség nem.)

2014. okt. 29. 19:46
 18/23 anonim ***** válasza:

Töröld az olyan üziket és tiltsd le ha zavar!:D

Én ezen nem akadok ki cseppet sem,nem válaszolok ezzel a dolog el is van intézve:)

2014. okt. 29. 19:48
 19/23 anonim ***** válasza:
Te kérdező én nem írok neked privit, de látom nem vagy komplett. Szerintem élvezed, hogy sok privit kapsz és háboroghatsz rajtuk. Szexuális életeddel minden rendben? Mert nem vagy százas azt látom.
2014. okt. 29. 19:54
 20/23 A kérdező kommentje:
Miért mi a gond? Miért ne lennék százas?
2014. okt. 29. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!