Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiú aki tetszik nekem, utál. Hogyan szerezzem meg őt?
Figyelt kérdés
Régebben tetszettem neki, ezt több embertől is hallottam. Csak történt egy dolog amitől megutalt. Vagyis nem teljesen utál, de nem is kedvel... Szerintem még nincs minden veszve, csak nem tudom hogy kezdjek neki. Ti mit tennétek? Mit mernétek?2014. okt. 29. 18:49
2/6 A kérdező kommentje:
Az most nem lényeges. De kb olyanok vagyunk mint két ismeretlen, rossz emlékekkel. Mert tényleg nem ismerjük egymást
2014. okt. 29. 18:54
3/6 anonim válasza:
Hogy lehettek ismeretlenek, havannak emlékeitek? Mi volt az a dolog amitől megutált?
4/6 anonim válasza:
Hagyd békén. Már biztos továbblépett.
5/6 anonim válasza:
Odamész és beszélsz vele. Egyenesen, nyíltan. Ennél jobbat senki sem fog tanácsolni.
6/6 anonim válasza:
Ne a lány fusson a fiú után. Beszélj Vele, de ha látod, hogy nem foglalkozik Veled, akkor hagyjad. Van olyan fiú, aki mindent megtenne azért hogy csak beszélj Vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!