Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedves hölgyek, nők, lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves hölgyek, nők, lányok, nektek mennyire imponálna, ha ezt az autót fogom megvenni?

Figyelt kérdés

Tisztában vagyok vele, hogy nem az autó a lényeg, de szeretnék most csak erre szorítkozni, mint a nőkben kialakuló vonzalom ezer okából 1-re. Hamarosan végzek egyetemen és ezt az autót szeretném megvenni, gépészmérnökként nagyon jónak találom és árban is okés.

Ha egy ilyennel jönnék a randira, mi játszódna le bennetek?

[link]

2014. okt. 29. 13:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
A kabriok nem a kedvenceim, de ha neked bejon aldasom ra.. Am a lanyok normalisabb retege nem a kocsid miatt fog veled osszejonni, akkor se , ha az egy Mazda mx5...
2014. okt. 29. 14:10
 12/21 anonim ***** válasza:

Én inkább választanék egy sedant jó nagy belső térrel, mint egy olyan autót, amit a nyárból is egy hónapot tudnék normálisan használni (független attól ennek van e lehajtható teteje).

30F

2014. okt. 29. 14:12
 13/21 A kérdező kommentje:
Én használtam venném, 6-8,5 millióért soknak tartom újonnan, mikor 1,5-2millió között már lehet kiváló állapotú, keveset futottat venni. és nyilván jelenleg még drága lenne. Kezdő autónak gondolom, elég jó fűtésrendszerrel rendelkezik, télen is tökéletes. Nem a csajok miatt veszem, nekem ez az autó nagyon tetszik, nagyon jók a menettulajdonságai, fogyasztása, szervizelhetősége stb. Ez hülyeség, hogy női autó vagy sem, engem ez nem érdekel. Ilyen árkategóriában egy nagyon jó sportkocsi, szeretném megtapasztalni milyen egy ilyet vezetni és a sajátoménak tudni. Aztán nyilván pár év múlva senior mérnökként esetleg megengedhetek egy jobbat, egy Audi TT-t de ez egyelőre nem reális, addig is nekem ez tökéletes.
2014. okt. 29. 14:17
 14/21 anonim ***** válasza:
Az játszódna le bennem hogy fel akarsz vágni vele :D
2014. okt. 29. 14:18
 15/21 anonim ***** válasza:

Tetszik a kocsi, és klassz, ha ki is tudod fizetni:)

Ha ezzel jönnél az első randira, tényleg átfutna az agyamon olyasmi, hogy "magas lovon ül", de attól a pillanattól, hogy kiszálltál a kocsiból és megszólaltál, már abszolút nem érdekelne...

Legfeljebb, ha nem lennél szimpatikus, akkor azt gondolnám a kocsira gondolva: "na persze".

Viszont ha összejönnénk, akkor gondolom, öröm lenne beleülni:)

Szóval autót ne azért vegyél, hogy csajozz, sőt, egy ilyen kocsit a helyedben első randin inkább titkolnék: tényleg kell neked olyasvalaki, akinek a kocsi imponál?

2014. okt. 29. 14:23
 16/21 anonim ***** válasza:

Na, azért látszik, hogy van eszed, ezt még én is jó választásnak tartom (bár én lehet inkább Toyota MR-2-t vennék), de mivel nyitható tetejű, sokkal könnyebben felkelted vele a nők figyelmét.

Ők meg azt se tudják, mi az a hátsókerék-hajtás, csak az a lényeg, hogy észrevegyenek benne, ahogy írod ez egy dolog csak a sok közül. A véleményüket nem érdemes megkérdezni, mert olyan, mintha férfiakat kérdezgetnél sminkről.

Itt gyakorin jönnek a hülyeségükkel, hogy "nekem az nem számít", élőben meg ha látnak a nők egy jó kocsit, vagy a férfiak egy utcalányos sminket, egyből megy rátapadnak.

2014. okt. 29. 14:37
 17/21 A kérdező kommentje:
Hát próbáltam már lányt az eszemmel lenyűgözni, korrepetálni stb., de nem mentem vele sokra (a lány viszont nagyon is). Az tényleg jó taktika, hogy az elején ezt eltitkoljam, de hazugságra építeni ugye nem túl szerencsés... Én nem azt akarom, hogy ájuljon el tőlem egy nő, csak hogy lássa, hogy egy igényes ember vagyok.
2014. okt. 29. 14:37
 18/21 A kérdező kommentje:
16-os, ezzel egyetértek és számolok is azzal, hogy az itt adott női válaszok 70%-a nem fedi a valóságot, ha kimegyünk a való életbe.
2014. okt. 29. 14:39
 19/21 anonim ***** válasza:

Ezért komolyan ne vedd már, hogy "titkold el az első randin, ha komoly kapcsolatot akarsz"

Nem fitymálni akarlak, de azért nem egy Ferrariról van szó, hanem egy másfél-kétmilliós használt japán kocsiról, szóval ne tedd már magadat nevetségessé, és használd közlekedésre rendesen. 16-os voltam. 28F

2014. okt. 29. 14:46
 20/21 A kérdező kommentje:
Az MR2-es sem rossz, csak régi. Jó hát titkolni vagy sem, azért lehet jobb az elején nem mutogatni, te férfi vagy, egy nő másképpen gondolkodik.
2014. okt. 29. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!